| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je bio dan? u Društvo forumu; izgorio malo na moru... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Citat:
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Kakav vam je bio dan? A ja sam popizditis dobila. Znate ono kad majstor kaže doći ću u 4?? I.... naaaaaaaaravno ne pojavi se i kaže da će doć sutra, a ja se nisam išla rashlađivat u Dravi zbog čekanja!! Jooooooj uvijek jedno te isto...grrr
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je bio dan? niš posebno,bio na moru sat i pol.poludio od vrućine,vratio se doma,upalio klimu,krenuo učit,zaspao..a sad opet lutanje bespućima interneta
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, dan, kakav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:21.