| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je bio dan? u Društvo forumu; oporavljam se OD izlaska sinoc ZA izlazak veceras... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Oporavljala sam se cijeli danas dan od subotnjeg tulumarenja I zarekla sam se: ODSAD SAM ANTIALKOHOLIČAR!!! Cijeli dan niti sam bila za išta, niti sam išta mogla jesti, niti sam mogla živjeti Ukratko...jučer je bio dan kajanja ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Citat:
![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Kakav vam je bio dan? Zato ja ne pijem ni mililitra alkohola, pa nek se drugi smiju ako oce...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je bio dan? Citat:
![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
to je pohvalno...ni ja ne pijem...ama baš nikad...ali ovo je bila ta neka prigoda pa sam morala ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kakav vam je bio dan? Ah bolje da nisam ni izašla iz kuće,a morala sam ići kod doktora. Tamo sam čekala sat vremena na ovoj vrućini di klime nema. Za poludit. I kad će već jednom ta kiša?
__________________ Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo? Glambrlja iz Samobora |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, dan, kakav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.

ZA izlazak veceras

I zarekla sam se: ODSAD SAM ANTIALKOHOLIČAR!!! 
U istim smo govnima bile