| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je plan za sutra? u Društvo forumu; pa , plan mi je ono totalno neplanski... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Starter | Re: Kakav vam je plan za sutra? sutra je u 13:00h ispit iz prava... prije toga moram u ljekarnu po kapljice za nos jer sam ukomirana i stalno nekaj prehladena, malo idem pogledat po ducanima-moram si naci nekakve traperice... onda na kavu i usput ponavljam pravo... malo prije 13:00 odlazim na fax, dok zavrsi ispit opet na kavu... da i do dm-a moram jos... uglavnom nema me doma do navecer ![]()
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #143 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakav vam je plan za sutra? Postati simpatičan, sladak, jebozovan i zgodan
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,732
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? Aaaa, daidza, prolece, hormoni divljaju, ovo, ono... A sta ti tako fali?! ![]() Ja cu otici na job, na kafu sa prijateljicama, ostalo cu improvizovati, hahaha...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #148 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakav vam je plan za sutra? zavrsiti danas zapocet posao i pokusat ozdravit sto prije moguce
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: plan za sutra, sto sutra, sutra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:50.

Pali gume a ne dušu