| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je plan za sutra? u Društvo forumu; cijeli dan na igralištu NK Ponikve, završnica nogometnog turnira... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #213 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kakav vam je plan za sutra? U školu, a poslije ne znam gdje ću ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #215 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? Ujutro na fax, popodne na job. I tako do kraja tjedna. Kako je moj život lud ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? Popiti kavu s prijateljicom, otići u kupovinu jer nisam danas, otići do Bosne, podići neke knjige u knjižnici, navečer na trčanje..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? fucks pa uciti... otic cu se upisat u teretanu i po proteine takodjer ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? moram u Vrdoljaka pod hinto pa u solin po jedan dio za trimer ![]() jebate napatosti ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #219 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kakav vam je plan za sutra? posao-doma-banka-doma..jos bih volio da bue nekih događanja u međuvremenu ali su za to slabi izgledi
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: plan za sutra, sto sutra, sutra |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.