| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kakav vam je plan za sutra? u Društvo forumu; cijeli dan prespavati...al ce mi sigurno ujutro alarm na mobitelu poremetiti planove... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? cijeli dan prespavati...al ce mi sigurno ujutro alarm na mobitelu poremetiti planove ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Kakav vam je plan za sutra? a taj šoping valjda konačno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? Otic na dogovor oko posla, u solarij, mozda odnit narudzbu za rincice za pupak, ostalo sta bude... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? obranit maturu..i kupiti si sat ak baka da nofceke..iss jesam materijalist i zhicarosh.. i malo pouciti routing tablice..i poceti traziti neki poslich..ali o plachi ispod 7500nechu niti razgovarati ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? ustajem u 6, onda tuširanje pa u studio,pa ručak oko 2 pa opet studio do 5, onda doma tuširanje pa solarij, trening, i onda spavanac!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #30 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kakav vam je plan za sutra? nemam plan, nesto slicno kao i danas, odmaranje, uzivancija....sve dok traju slobodni dani.
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: plan za sutra, sto sutra, sutra |
« da li ste u stvarnosti zaista onakvi kakvi se na forumu predstavljate
|
mislite li da je vrijeme provedeno na forumu gubitak vremena »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:36.