| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kako cete provesti ljeto? u Društvo forumu; dakle? ljeto samo sto nije stiglo, jos par dana... sta planirate raditi ovo ljeto, kako cete ga provesti? kuda putujete? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 638
![]() | kako cete provesti ljeto? dakle? ljeto samo sto nije stiglo, jos par dana... sta planirate raditi ovo ljeto, kako cete ga provesti? kuda putujete? ja cu ga provesti radno. odma nakon zavrsetka nastave idem 10 dana na praksu u HEP, zatim najvjerovatnije idem raditi preko studentskog servisa i idem na vozacki. na more ne vjerujem da cu ici, neda mi se bas. a 22.8. idem na maturalac u Prag Zadnji Uredio F4Z3R_031 : 16-06-08 u 14:57. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako cete provesti ljeto? provest ću ga nadam se ludo i nezaboravno.... ![]() idem na more (baška-kod krka) idući mjesec tak negdje oko 10.7. il par dana kasnije.... bit ću oko 10 dana il 2 tjedna na moru. //ali falit će mi neko i falit će mi forum //ne planiram niš radit preko ljeta,jedino što ću morat to je učit kako bi upisala drugu godinu. -nadam se da će mi ovo ljeto biti najbolje ljeto u životu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.