| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kako cete provesti ljeto? u Društvo forumu; Znaci,kod vas nema ljetovanja?Samo radno?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako cete provesti ljeto? provest ću ga radno....nakon upisa na faks,ako upišem idem odmah naći neki posao i malo zaraditi nešto para,da se ima! a druga opcija je ići u hercegovinu do babe pa malo svratit na more,ako će biti vremena!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako cete provesti ljeto? U julu ići deset dana na more a posle toga ću učiti do septembra i oktobra.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako cete provesti ljeto? Ne znam jos, verovatno kao i do sada... Nekoliko dana na moru, ostalo je improvizacija,...Ne palniram jos nista...
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako cete provesti ljeto? uceci jbg.. sama sam si kriva ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako cete provesti ljeto? da da. samo što nije... možda u kalendaru. Prošle godine je u ovo vrijeme bilo svaki dan 30 stupnjeva. pretprošle isto.. more 25... Kako je krenulo. ove godine možda i neće biti ljeta. možda je već počela jesen ![]() Imam neki osjećaj da će mi ovo ljeto biti jedno od najlošijih |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:42.

jbg.. sama sam si kriva