| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; ...zasad ih dozivljam jednako, svi su opcenito bili korektni prema meni kao pridošlom forumašu! I zbog njih mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Nemam mišljenje o ljudima koje nisam upoznao bolje (čitaj: uživo), pa tako o većini forumaša nemam mišljenje, a ako i nekoga upoznam uživo onda nemam mišljenje o njemu kao forumašu, nego o njemu kao osobi...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #158 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ![]() Citat:
![]() ali budimo realni , nakon onih slika u temi akcija ja primjerice "obozavam" forumasice koje su postavile svoje slike ah taj muski "mentalni sklop" ![]()
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju, zbog Dinama nek me psuju i krv moju mogu piti, al za DINAMO CU UVIJEK BITI !!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:14.

neki previse napeti