| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; ja nikog ne mrzim,al neki mrze mene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #163 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ak ne dozivljavas, sto si onda tu? ![]() ot: ekipa ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #164 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Koliko sam dosada iz postova uspio skužiti, velika je večina ekipe ovdje OK ili bolje od toga. Ima nešto malo... ah... kao što kaže Abby17 "neki previse napeti". No to pripisujem meteopatiji. J*bga, i mene neki put spopadne žuta minuta kad je loše vrijeme. |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 530
![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Naslov topica je "Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???"
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola | |
| | |
| | #166 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #168 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.