| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp ovi koji nisu nisu ni drugima... e treba imati muda za te koji nisu........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Meni se čini da se svi vi nekako trudite reć nešto tako da ne kažete ništa... Sve u stilu "ne bih želio nekoga uvrijedit, jer ja sam fin(a)..." Pa nije valjda da vam nitko, ali baš nitko na forumu ne ide na živce? Ma daaaaajte...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Pa dobro, ne nužno ban... Može ti neko ić na živce, ono baš da ti svaki put pogodi u živac sa svojim glupim stavovima, ali da poštuje pravila foruma pa da ne dobije ban.. Pa zar nema takvih?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| butsecks | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
![]()
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
ma šalin se... idu mi stvarno na neku stvar ovi nekritični i neobjektivni navijači dinama.. jebemumater, znan i ja da je teško bit objektivan kad se govori o klubu za koji se navija, ali bar malo objektivnosti ne bi in naškodilo... i strašno mi ide na živce šta se duboko uvride kad neko kaže rič protiv dinama, ka da je dinamo najsvetije najuzvišenije apsolutno ono nešto šta niko ne smi dirat... Oni na koje se to odnosi sami će se pripoznat P.S. isto tako pretpostavljan da i ja njima iden na živce, tako da su osjećaji uzajamni ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.