Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp naravno da ima... itekako.. ali to nije nitko od ovih "regularnih" forumaša ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-09-06, 02:41   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???

Citat:
Pravi autor: Wamp
naravno da ima... itekako.. ali to nije nitko od ovih "regularnih" forumaša
Da li to znači da Maslow nije regularni forumaš?

Zadnji Uredio MATILDA : 08-09-06 u 02:44.
MATILDA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 02:45   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

nisam mislila na Maslowa, pa i on je regularni
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 02:48   #23 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

meni idu na živce jedino oni iz "slike" što šalju glupe poruke.
ženske sve pet, o muškima neću ni razmišljati da se slučajno ne bi zaljubila, hahaha
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 07:24   #24 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,112
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???

Citat:
Pravi autor: Servant
Uvaženi senor gospon Maslow.

rep+ za muda...svaka čast.....
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 07:37   #25 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,817
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Većina forumaša mi je OK (oni koji redovito nekaj pišu), one koji samo gledaju ili komentiraju slike tip "dobra", "kako bi je karao" i sl. niti ne smatram nekim forumašima.

Ima ih i par koji mi svojim komentarima idu na živce, al ne pretjerano .

Sad kad bi ih morao izdvojit to bi bili na prvom mjestu damfisk (bio neko vrijeme i na mojoj ignore listi al sam ga maknuo jer nisam mogao izdržat da ne pročitam kaj je napisao , i to se ne odnosi samo na sportske teme nego općenito tak da nebi to slučajno povezao samo sa Dinamom).
Citat:
Pravi autor: damfisk
P.S. isto tako pretpostavljan da i ja njima iden na živce, tako da su osjećaji uzajamni
pogodio si

Ponekad Maslow (al za razliku od većine ja nisam bio za to da dobije onaj ban na 10 dana), njegov stil pisanja je malo čudan pa se treba naviknuti

Uglavnom su to ovi koji ponekad znaju pretjerat u pametovanju, al bez njih nebi bilo tolko zanimljivo, kad bi se svi u svemu slagali

Druge nemam kaj komentirat jer su većinom ok, posebno ove najaktivnije cure (eowyn i Wamp)

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 11:03   #26 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,314
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Ma svi od ,kako kaze neko od vas, "regularnih" forumasa su super. Ko mi ide ponekad na zivce, jeste onaj filozof kojeg necu spominjat, jer je vec nekoliko puta spominjan u temi, pa pretpostavljam da znate o kome se radi!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 11:12   #27 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,486
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

sve 5
marijuana je dobra
love and peace
...
idu mi na živce-onih cca 3700 neaktivnih
ostali,uglavnom više manje su mi svi u redu. svatko ima svoje bistre trenutke (ja prvi),al da mi netko ide na živce to ne. pa čak ni "omraženi"
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 11:22   #28 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,746
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Eto,ovako...

Za početak,da ekipa nije dobra ne bi bio ovdje
Naravno da ima pojedinaca koji me znaju tu i tamo naživcirat ali ima i onih koji me znaju i nasmijat...
Sve u svemu,više ima pozitivnih stvari nego negativnih.
Složio bi se u potpunosti sa damfiskom,kako mi dinamovci idemo tebi na živce tako i ti nama kao hajdukovac ideš na živce...
I nije istina da se protiv Dinama ne smije ništa reći,smiješ ti reći nešto o Dinamu ali neka to budu samo lijepe stvari

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 11:27   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,314
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: sahasa666
I nije istina da se protiv Dinama ne smije ništa reći,smiješ ti reći nešto o Dinamu ali neka to budu samo lijepe stvari
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 11:33   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Nemre me niko previse izivcirat na forumu,
jedino kaj sam osjetliv kad mi klinci od 18 godina
seru o politici i kak je Glavas super i ne znam ja kaj..

Inace mi je ekipa ok,
zapravo jako ok...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 01:57
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114