| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp naravno da ima... itekako.. ali to nije nitko od ovih "regularnih" forumaša ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? meni idu na živce jedino oni iz "slike" što šalju glupe poruke. ženske sve pet, o muškima neću ni razmišljati da se slučajno ne bi zaljubila, hahaha
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Veteran | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Većina forumaša mi je OK (oni koji redovito nekaj pišu), one koji samo gledaju ili komentiraju slike tip "dobra", "kako bi je karao" i sl. niti ne smatram nekim forumašima. Ima ih i par koji mi svojim komentarima idu na živce, al ne pretjerano . Sad kad bi ih morao izdvojit to bi bili na prvom mjestu damfisk (bio neko vrijeme i na mojoj ignore listi al sam ga maknuo jer nisam mogao izdržat da ne pročitam kaj je napisao , i to se ne odnosi samo na sportske teme nego općenito tak da nebi to slučajno povezao samo sa Dinamom).Citat:
![]() Ponekad Maslow (al za razliku od većine ja nisam bio za to da dobije onaj ban na 10 dana), njegov stil pisanja je malo čudan pa se treba naviknuti ![]() Uglavnom su to ovi koji ponekad znaju pretjerat u pametovanju, al bez njih nebi bilo tolko zanimljivo, kad bi se svi u svemu slagali ![]() Druge nemam kaj komentirat jer su većinom ok, posebno ove najaktivnije cure (eowyn i Wamp) ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Ma svi od ,kako kaze neko od vas, "regularnih" forumasa su super. Ko mi ide ponekad na zivce, jeste onaj filozof kojeg necu spominjat, jer je vec nekoliko puta spominjan u temi, pa pretpostavljam da znate o kome se radi! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? sve 5 marijuana je dobra love and peace ... idu mi na živce-onih cca 3700 neaktivnih ostali,uglavnom više manje su mi svi u redu. svatko ima svoje bistre trenutke (ja prvi),al da mi netko ide na živce to ne. pa čak ni "omraženi"
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Purger | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Eto,ovako... Za početak,da ekipa nije dobra ne bi bio ovdje Naravno da ima pojedinaca koji me znaju tu i tamo naživcirat ali ima i onih koji me znaju i nasmijat... Sve u svemu,više ima pozitivnih stvari nego negativnih. Složio bi se u potpunosti sa damfiskom,kako mi dinamovci idemo tebi na živce tako i ti nama kao hajdukovac ideš na živce... I nije istina da se protiv Dinama ne smije ništa reći,smiješ ti reći nešto o Dinamu ali neka to budu samo lijepe stvari ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Nemre me niko previse izivcirat na forumu, jedino kaj sam osjetliv kad mi klinci od 18 godina seru o politici i kak je Glavas super i ne znam ja kaj.. Inace mi je ekipa ok, zapravo jako ok... ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:02.

.

pametni znaju