| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: selo Nemre me niko previse izivcirat na forumu, jedino kaj sam osjetliv kad mi klinci od 18 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
E da, to, točno to!!!! ![]() To mi baš ide nakurac... samo to je sveprisutna pojava u Hrvatskoj, a ne samo na forumu ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Moracu postati regularan ![]()
__________________ "The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good" | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Vidim da uglavno sve smeta kada klinci komentiraju politiku, unutarnju ili vanjsku. Ja sam skoro pao sa stolice kada sam na forumu Jutarnjeg ili Večernjeg (ne sjećam se sada), vidio da tip komentira vanjsku politiku našu i svjetsku i drži predavanja o Izraelu, Hitleru, I i II svj. ratu, a tip ima nepunih 21 godinu :čekić Nisam znao što da mu napišem, pa niti nisam ništa, a koliko ima godina, saznao sam u komentarima na drugi članak gdje se tip žalio da je kao maturant 2001 godine imao problema sa određenim organizatorom maturalca ![]() A da svi mi možemo imati različita stajališta o Dinamu, Hajduku, HDZ-u, SDP-u...... to je normalno Tuđe poštivati i argumentima podržavati ili obarati tuđe stajalište, odnosno zablude..... ali i to ovisi o izvorima iz kojih se crpe argumenti :čekić :čekić :čekić Ispričavam se ako sam bio dosadan i naporan ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem Zadnji Uredio Homesick : 08-09-06 u 13:59. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Eh sad se ja osjećam kao da ponavljam sve što je već netko rekao, ali nema veze...da i ja iznesem svoj stav ![]() Ekipa je stvarno super...oni koji mi najnajnajviše idu na živce, pokušavam ih ignorirati i u zadnje vrijeme mi to sve bolje ide Sad se samo nasmijem njihovim idiotlucima i to je to A svi znate tko je taj tko mi najviše ide na živce i tko isto tako dijeli moje osjećaje (i to je jedino šta dijelimo )...naravno gospodin koji je započeo temu. Zašto mi ide na živce? Zato što nismo ni približno slični, HVALA BOGU.Suprotno uvriježenom mišljenju, gospodin Maslow mi ne ide na živce...barem ne više...prije mi je išao Ne znam zašto mi više ne ide na živce, samo mi jednostavno ne ide Ponekad mi zna dić živac, npr. kada u postu iskaže svoje mišljenje da ga mrzim ili slično Ali Ok, svi svima vjerojatno idemo ponekad na živce, ovisno o raspoloženju. A gospođa Matilda mi najviše od svih zna izvući živce, i ona lijepo zna da to čini i uživa u tome I to kada samo dođe na forum, podbode nekom podjebancijom i kad joj ja odgovorim više se ne javlja Da se bar javi pa da to tad raspravimo, a ovako se pojedem koliko mi ide to na živce ![]() Inače su mi svi na forumu OK I vidim da svi pišete tko vam ide na živce, ali nitko ne piše tko mu je posebno simpatičan na forumu Pa evo da ja započnem s tim dijelom, a gospodična Wamp može potvrditi da je to tako jer redovito to komentiramo Skroz su mi simpa: Slay, Servant, Damfisk, Hacker ne pada mi nitko više na pamet, ali znam da ih ima Što se tiče moderatora i admina, nemam šta posebno komentirati jer su mi svi super i sa svima se super slažem tako da to i oni sami znaju ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Pa dobro, to i nije neki problem Jetra je organ koji se regenerira :čekić
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,605
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

Tuđe poštivati i argumentima podržavati ili obarati tuđe stajalište, odnosno zablude..... ali i to ovisi o izvorima iz kojih se crpe argumenti :čekić :čekić :čekić 

Sad se samo nasmijem njihovim idiotlucima i to je to
A svi znate tko je taj tko mi najviše ide na živce i tko isto tako dijeli moje osjećaje (i to je jedino šta dijelimo
Pa evo da ja započnem s tim dijelom, a gospodična Wamp može potvrditi da je to tako jer redovito to komentiramo
ne pada mi nitko više na pamet, ali znam da ih ima