Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: selo Nemre me niko previse izivcirat na forumu, jedino kaj sam osjetliv kad mi klinci od 18 ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-09-06, 11:42   #31 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???

Citat:
Pravi autor: selo
Nemre me niko previse izivcirat na forumu,
jedino kaj sam osjetliv kad mi klinci od 18 godina
seru o politici
i kak je Glavas super i ne znam ja kaj..

Inace mi je ekipa ok,
zapravo jako ok...

E da, to, točno to!!!!

To mi baš ide nakurac... samo to je sveprisutna pojava u Hrvatskoj, a ne samo na forumu
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 13:07   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-04-06
Godina: 21
Poruka: 78
Penguin66 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Penguin66

Citat:
Pravi autor: Wamp
naravno da ima... itekako.. ali to nije nitko od ovih "regularnih" forumaša
Eto me... Moracu postati regularan
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 13:26   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

neman problema s nikim, pa eto...
sumsko_voce je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 13:54   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,627
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Vidim da uglavno sve smeta kada klinci komentiraju politiku, unutarnju ili vanjsku. Ja sam skoro pao sa stolice kada sam na forumu Jutarnjeg ili Večernjeg (ne sjećam se sada), vidio da tip komentira vanjsku politiku našu i svjetsku i drži predavanja o Izraelu, Hitleru, I i II svj. ratu, a tip ima nepunih 21 godinu :čekić
Nisam znao što da mu napišem, pa niti nisam ništa, a koliko ima godina, saznao sam u komentarima na drugi članak gdje se tip žalio da je kao maturant 2001 godine imao problema sa određenim organizatorom maturalca
A da svi mi možemo imati različita stajališta o Dinamu, Hajduku, HDZ-u, SDP-u...... to je normalno Tuđe poštivati i argumentima podržavati ili obarati tuđe stajalište, odnosno zablude..... ali i to ovisi o izvorima iz kojih se crpe argumenti :čekić :čekić :čekić
Ispričavam se ako sam bio dosadan i naporan

Zadnji Uredio Homesick : 08-09-06 u 13:59.
Homesick je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 14:38   #35 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Eh sad se ja osjećam kao da ponavljam sve što je već netko rekao, ali nema veze...da i ja iznesem svoj stav

Ekipa je stvarno super...oni koji mi najnajnajviše idu na živce, pokušavam ih ignorirati i u zadnje vrijeme mi to sve bolje ide Sad se samo nasmijem njihovim idiotlucima i to je to A svi znate tko je taj tko mi najviše ide na živce i tko isto tako dijeli moje osjećaje (i to je jedino šta dijelimo )...naravno gospodin koji je započeo temu. Zašto mi ide na živce? Zato što nismo ni približno slični, HVALA BOGU.

Suprotno uvriježenom mišljenju, gospodin Maslow mi ne ide na živce...barem ne više...prije mi je išao Ne znam zašto mi više ne ide na živce, samo mi jednostavno ne ide Ponekad mi zna dić živac, npr. kada u postu iskaže svoje mišljenje da ga mrzim ili slično Ali Ok, svi svima vjerojatno idemo ponekad na živce, ovisno o raspoloženju.
A gospođa Matilda mi najviše od svih zna izvući živce, i ona lijepo zna da to čini i uživa u tome I to kada samo dođe na forum, podbode nekom podjebancijom i kad joj ja odgovorim više se ne javlja Da se bar javi pa da to tad raspravimo, a ovako se pojedem koliko mi ide to na živce

Inače su mi svi na forumu OK I vidim da svi pišete tko vam ide na živce, ali nitko ne piše tko mu je posebno simpatičan na forumu Pa evo da ja započnem s tim dijelom, a gospodična Wamp može potvrditi da je to tako jer redovito to komentiramo Skroz su mi simpa: Slay, Servant, Damfisk, Hacker ne pada mi nitko više na pamet, ali znam da ih ima Što se tiče moderatora i admina, nemam šta posebno komentirati jer su mi svi super i sa svima se super slažem tako da to i oni sami znaju
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 14:54   #36 (permalink)
sss
Regularni forumas

Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 293
sss se izdvaja iz mase

"ovaj mi ide na živce, onaj mi ne ide na živce, onaj mi je išao na živce pa mi sad ne ide..., onaj mi nije išao al sad ide...."

ti si neka živčana, a?
sss je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 14:57   #37 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Jesi ljubomoran što te nisam spomenula? Ali ti mi ne ideš na živce, iako se strašno trudiš da mi ideš Nekako te slabo doživljavam u zadnje vrijeme

eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 15:07   #38 (permalink)
Banned

sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

meni ne mozete ic na zivce jer skoro pa ih neman, mozete jedino na jetru a i nje skoro pa neman. :čekić :čekić
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 15:10   #39 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce
meni ne mozete ic na zivce jer skoro pa ih neman, mozete jedino na jetru a i nje skoro pa neman. :čekić :čekić

Pa dobro, to i nije neki problem

Jetra je organ koji se regenerira :čekić
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-06, 15:14   #40 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: damfisk
Pa dobro, to i nije neki problem

Jetra je organ koji se regenerira :čekić
da odem u off-topic ides li na Fjaku veceras?
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 01:57
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 00:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 17:42

Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113