| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; pa jebiga....zamislio sam ovo kao off topic varijantu, ali ne da se dogovarate za van........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Ajmo se pribacit u "Kutak za splitski trenutak" Citat:
Evo, bižimo ća, pribacujemo se... sorry, oprosti, izvini
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-10-05
Poruka: 290
![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
ali kaj ti pada na pamet.... zakaj bi ja htio tebi ić na živce... pa ti si mi šesta najdraža forumašica ovdje.... ja sam jedino bio zabrinut za tvoje zdravlje kad vidim koliko te stvari živciraju.... možda bi onda trebala malo stat na loptu, popit ice tea ili nešto ![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Kad sam već kod Damfiska meni je on skroz ok, valjda zato jer ne navijam ni za plave ni bile. Da, da, postoje i druge boje ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #46 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Citat:
Vidiš kako stvari izgledaju drugačije (normalnije) kad se promatraju neutralno ![]() A koje su to druge boje? Crveno-plave okomite pruge ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović Zadnji Uredio damfisk : 08-09-06 u 17:40. | ||
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
A gazda ko gazda... ![]()
__________________ "The good life, as I conceive it, is a happy life. I do not mean that if you are good you will be happy - I mean that if you are happy you will be good" | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
A jebi ga, ti si gazda - ako neko kaže da mu nisi drag, dobit će bann, a ako neko kaže da si mu drag, bit će optužen da ti se uvlači u dupe... kako god okreneš, ne valja. A zar se smrad osjeća i preko modemske i/ili DSL-veze? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

Ali ti mi ne ideš na živce, iako se strašno trudiš da mi ideš