| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; dobar smrad daleko se čuje.....a bolji još dalje....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Dobar grah daleko se čuje! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? e ovaj topic mi je super a vidim i drugima, moja ideja je bila slična, mislio sam otvorit topic na temu ''kutak iskrenosti'',... moram priznat da me čudi da još nisam spomenut po lošem ![]() kad smo već iskreni onda moram reći da mi damfisk ide na slezenu, ne znači da je on loš lik ali svađe s njim su mi najgore iskrenost je vrlina
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
![]() Ma Damfisk je legenda ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Oj Damfišče ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
![]() ali ono za arsenal nije bilo ok
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ja se drzim one kao što bi Vuco rekao, "Ti vrijeđaj, ali ne diraj" tako da me ništa ne može isprovocirat u ovom virtualnom svijetu, konkretno na ovom forumu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
pa s Mirkom se nije za zajebavati....pravi upalo uha kad zamahne rukom.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.