| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; true..hehe, ne bi bilo lose imat takve fizicke predispozicije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? true..hehe, ne bi bilo lose imat takve fizicke predispozicije ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ma dobro..nije moj komentar zvucao tako ozbiljno, ali ako to covjek moze nekako priblizno odrzavat, zasto ne ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
Vidiš da se nas dva u nečemu možemo složit - dobra i kvalitetna svađa (mi bi rekli "karačina" - ali BEZ SEKSUALNIH ALUZIJA jer "karačina" u nas znači nešto sasvim drugo nego u vas) nikako ne može bit loša, naprotiv. Ali nadam se da sam obijasnio moj stav oko Arsenala, i mislim da stvarno nema ništa loše u tome. Doduše, Arsenal i Dinamo su ovde offtopic, pa nećemo o tome, ali mislim da je jedna stvar jasna - bilo bi neprirodno da se nas dva slažemo kad je klupski nogomet u pitanju! Jel' tako?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ...možda izgleda malo glupo budući da nemam baš puno postova i poruka na ovom forumu (i jedinom) komentirati "starosjedioce" i ostale sa po 1000 i više poruka...ali vjerujte mi da sam ga pročačkao "od A do Ž" tak da sam dobio neki dojam o svakom od vas! To što ponekad imam (kao i svi ostali) neslaganja sa sugovornikom oko neke teme, pa možda i neke sitne uvredice koje su više plod momentne srčanosti, ne smatram dovoljnim razlogom za živciranje i nerviranje prema nekom. Ukratko svi ste mi ok, stime da je eywon ipak posebna (jedna i jedina...valjda kad me brani svako malo ).... al ipak malo me smetaju oni filozofi koji ne cijene život a uz to se vole jako hvalisati.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | napomena: topic je otvoren da svatko može bez obzira koliko postova imao komentirati i sudjelovati....samo naprijed....otvorite srce, emocije i jezik
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
A ti "filozofi" bi bili? Imena, majstore, da vidimo imena... (odnosno nick-ove )
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:27.

).... al ipak malo me smetaju oni filozofi koji ne cijene život a uz to se vole jako hvalisati.