Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; true..hehe, ne bi bilo lose imat takve fizicke predispozicije...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-09-06, 01:11   #61 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???

true..hehe, ne bi bilo lose imat takve fizicke predispozicije

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 01:28   #62 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???

Citat:
Pravi autor: slay
true..hehe, ne bi bilo lose imat takve fizicke predispozicije
ma si lud, znam ga inače, kada obuče šorc toliko bedro kao da ima tajice.....dosta meni mojih 80 i koja kila
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 01:32   #63 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ma dobro..nije moj komentar zvucao tako ozbiljno, ali ako to covjek moze nekako priblizno odrzavat, zasto ne

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 02:16   #64 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tzukius
pa normalno, u tome i je fora svađe, nije fora kad se ja derem na nekoga a on šuti nego kad mi vrati, ali onda još jače pizdim i to je super kod svađe. najgore je svađat se sa budalama jer ti nezna odgovorit pa te prca tek tolko da ti pizdiš

ali ono za arsenal nije bilo ok

Vidiš da se nas dva u nečemu možemo složit - dobra i kvalitetna svađa (mi bi rekli "karačina" - ali BEZ SEKSUALNIH ALUZIJA jer "karačina" u nas znači nešto sasvim drugo nego u vas) nikako ne može bit loša, naprotiv.

Ali nadam se da sam obijasnio moj stav oko Arsenala, i mislim da stvarno nema ništa loše u tome. Doduše, Arsenal i Dinamo su ovde offtopic, pa nećemo o tome, ali mislim da je jedna stvar jasna - bilo bi neprirodno da se nas dva slažemo kad je klupski nogomet u pitanju!

Jel' tako?
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 11:33   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,619
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: damfisk
Vidiš da se nas dva u nečemu možemo složit - dobra i kvalitetna svađa (mi bi rekli "karačina" - ali BEZ SEKSUALNIH ALUZIJA jer "karačina" u nas znači nešto sasvim drugo nego u vas) nikako ne može bit loša, naprotiv.

Ali nadam se da sam obijasnio moj stav oko Arsenala, i mislim da stvarno nema ništa loše u tome. Doduše, Arsenal i Dinamo su ovde offtopic, pa nećemo o tome, ali mislim da je jedna stvar jasna - bilo bi neprirodno da se nas dva slažemo kad je klupski nogomet u pitanju!

Jel' tako?
jamačno
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 15:42   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 667
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

...možda izgleda malo glupo budući da nemam baš puno postova i poruka na ovom forumu (i jedinom) komentirati "starosjedioce" i ostale sa po 1000 i više poruka...ali vjerujte mi da sam ga pročačkao "od A do Ž" tak da sam dobio neki dojam o svakom od vas! To što ponekad imam (kao i svi ostali) neslaganja sa sugovornikom oko neke teme, pa možda i neke sitne uvredice koje su više plod momentne srčanosti, ne smatram dovoljnim razlogom za živciranje i nerviranje prema nekom. Ukratko svi ste mi ok, stime da je eywon ipak posebna (jedna i jedina...valjda kad me brani svako malo ).... al ipak malo me smetaju oni filozofi koji ne cijene život a uz to se vole jako hvalisati.
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 15:48   #67 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu???

napomena: topic je otvoren da svatko može bez obzira koliko postova imao komentirati i sudjelovati....samo naprijed....otvorite srce, emocije i jezik
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 15:54   #68 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: zagi_5
...... al ipak malo me smetaju oni filozofi koji ne cijene život a uz to se vole jako hvalisati.

A ti "filozofi" bi bili?

Imena, majstore, da vidimo imena... (odnosno nick-ove )
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 15:58   #69 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,211
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Lovel se meni čini kao dobar lik.

A VanderHook sa svojim urnebesno smišnim komentarima...
Najveća legenda na forumu.

P.S. moga bi sad nabrajat za svakoga po nešto, al neman volje.
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-06, 16:00   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-01-06
Godina: 23
Poruka: 667
zagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono neštozagi_5 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zagi_5 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku zagi_5

...ne volim nikad kritike upućivat nekom javno! pohvale da al kritike ne! sve je to s razlogom!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Jacques Houdek sahasa Vicevi i Smiješni Tekstovi 75 18-07-08 02:57
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 14:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114