| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 ...ne volim nikad kritike upućivat nekom javno! pohvale da al kritike ne! sve je to s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
to se zove pametno šutjeti....takvi daleko doguraju... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Administrator | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ma meni je sva ekipa mrak, da mi se netko ne sviđa rekao bi jedino me tzukius znao jako naživcirati zbog srba i tih gluposti, ali shvatio sam da svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i on, iako nekad nije bio prihvatljiv onaj riječnik koji je koristio |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? ljudi bi trebali znati cijeniti otvorenost i iskrenost, nema šutnje, ja neću ništa prešutit
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #74 (permalink) | |
ti si iz svinjarevaca i tako trebe...kao pravi svinjarevčanin....živio kume..... ![]()
| | |
| | #75 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Pa može se otvoreno i iskreno reć bez upotrebe riječi tipa "jebem mater" "treba sve pobit, zaklat"... Doduše, moram priznat da osobno nisam vidio cijenjenog kolegu-forumaša tzukiusa da koristi takve izraze, pa je ovo više opća opservacija, nikog ne prozivam A i meni je draže kad ima nesuglasica pa i svađa, jer bilo bi dosadno i monotono da svi dijelimo isto mišljenje
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? Citat:
a ban sam popušio kad sam silence-u reko da je srbin, što mi je kasnije bilo žao jer sam to reko u afektu i da, pa nisam klinac da govorim da treba sve zaklat, priklat, napravit kolinje, ... ipak sam ja svinjarevčanin ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako doživljavate ekipu i pojedince na forumu??? meni nitko ne ide na zivce od prisutne ekipe svi su OK... jedino me onaj tip Joko svojim komentarima znao dirnut u zivac:čekić, sad mi nekak nedostaje njegovo komentiranje ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: dozivljavate, ekipu, forumu, kako, pojedince |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:31.

ipak sam ja svinjarevčanin
meni nitko ne ide na zivce od prisutne ekipe

a