| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Na ovom forumu postoji recimo ekipa od najviše 50-ak (ako i tolko) stalno aktivnih forumaša koji redovito ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Offline | Kako gledate na nove forumaše? Na ovom forumu postoji recimo ekipa od najviše 50-ak (ako i tolko) stalno aktivnih forumaša koji redovito postaju i više manje se "dobro" poznaju. Kako gledate na nove, friške forumaše koji su se tek prijavili i postaju svoje prve postove. Imate li kakvih predrasuda prema njima? Jel viditu u njima kandidate za ban? ![]() Jel procjenjujete usere po broju postova ili po tome što su napisali? Ja vjerujem da je ovima novima dosta teško se na početku uklopit kad čitajući postove vide da su ovi stariji već međusobno dobro poznato društvo. Bar je tako meni na nekim drugim forumima gdje zbog toga više gledam nego postam. ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Kako gledate na nove forumaše? I ja se nadam ![]() Djevojaka nikad dosta ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše? Znam kako im je jer sam i ja to prošao... ![]() Predrasuda nemam nikakvih niti ikoga ovdje procjenjujem po broju postova,bitno je ono što se piše iako ni to nije pravi prikaz osobe onakve kakva ona stvarno je ! A sad jel vidim u njima kandidate za ban ? Našlo bi se takvih ali vidim ja kandidate i u ovima koji su već dugo ovdje... Uglavnom,svi su dobrodošli i što nas je više to bolje... btw. vidim da imamo još jednu curicu na forumu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? 5823, kada budes stavila svoju sliku u thread http://www.croportal.net/forum/upozn...umasica-10057/ mislim da cemo se svi jako brzo i jako brzo upoznati s tobom ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Ni ja nemam predrasuda prema novima....štoviše drago mi je kad počnu pisati....ne znaš odmah te ljude koji počnu pisati, ali je lijepo čitati o svima i pomalo ih upoznavati Eto ljudi, samo se raspišite I da, cura nikad previše na forumu ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
![]()
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Kako gledate na nove forumaše? ...malo vas je....malo vas je.....slicice.......ja bi slal robicu puno vise ali neke stvari jednostavno neznam poslat a hardovi su mi puni vrhunskih zajebancija....hehehe....bum se nafcil valjda.....zato samo kenjam s komentarima , manje vise....servus
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:12.

Hajde se malo opusti 

Želiš definiciju predrasude?