| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: daidza Kad je ovo biloooo eeeeee Danas si već i korijenje pustio tu.... Lijepo je kada novi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? eeeeee Danas si već i korijenje pustio tu.... ![]() Lijepo je kada novi dolaze, brzo se sklapaju nova prijateljstva koja stvaraju ovaj forum što većim i boljim.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? mislim ono..a kakve spike?? to kaj neki imaju spike imaju i imat che.. bokte.. ono..pa ja neam pojma o pojmu...e zato postoje sastanci na kojima pokupish sve novosti..
__________________ daj bann |
| | |
| | #94 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? Ne da je sad loše ali da vi znate koji je to lijepi mali forum bio kada sam ja došao Svaki novi član se je primjetio i imao si vremena steći mišljenje i dobro ga upoznati
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? Ti si starosjedioc, par cura je samo bilo onda. Sad ste samo wamp, mama i ti mislim ostale I ispričavam se teici što sam ju ispustio ![]() Također svim curama ako sam zaboravio neku spomenuti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 04-01-08 u 01:18. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:24.

,sumnjam da itko zna nešto o meni