Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ulysea Kak mi je malkec dosadno - pisem...ja se ocito ni ne pokusavam uklopiti, ali zato uvijek ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-01-08, 09:21   #101 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,494
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Kako gledate na nove forumaše?

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
Kak mi je malkec dosadno - pisem...ja se ocito ni ne pokusavam uklopiti, ali zato uvijek imam gdje doci i ostaviti svoje ''krvave'' tragove...rijetko, ali...
Sejm hir, iako ne baš rijetko...Ali se zato redovito osjećam kao nov na forumu..
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 21:50   #102 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-11-07
Poruka: 218
toy_doll se izdvaja iz mase

ja sam nova....i jako se nadam da cu se uklopit...makar mi je buraz ovdje stara koka( anthony) u ovom slucaju nije koka nego pilic al dobro
Never shall we die
toy_doll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 21:59   #103 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,361
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

da nebi bilo po glavi stanovnika

Zadnji Uredio daidza : 05-01-08 u 22:06.
Anthony je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 22:04   #104 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,258
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

pa prema novima se ponašam normalno i pokušavam ih što više upoznati pa čak ih i još više privući forumu da ostanu duže a ne da se registriraju radi slika (kao što sam ja mislio napraviti) ili što ja znam čega nego da upoznaju Hrvatsku!!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 19:23   #105 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,460
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

na sve gledam jednako ako cu se slagati/zakaciti s nekim to nema veze s tim je li novi ili ne. ali ajmo reci da postujem vise STARIJE (po godinama) forumase
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 06-01-08, 19:32   #106 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja na nove gledam kako se ono kaže "s visoka"

Šalim se...ima zanimljivih likova,svi su ok

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 13:23   #107 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,715
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ima onih koje u startu skužim da su potencijalni spameri! ali možda se samo žele svugdije uključiti
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 13:42   #108 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,546
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

sjećam se tih dana....onako sramežljivo dođeš na forum,u par riječi se opišeš,nadaš se da će se ljudima svidjeti što si napisao i da će te prihvatiti u svoje rasprave,natjecanja,savjete.....
probavaš sa prvim porukama,zujiš okolo,upoznavaš ekipu,tu i tamo dobaciš koji komentar,istražuješ granice...

još si zelen

ah...ta mladost....

pa šta ja pričam....i ja sam relativno nova i pol ovih stvari koje sam rekla još uvijek ostvarujem

ali ipak,što se nikada neće promjeniti to je poštovanje prema drugima...starijim ili mlađim od mene....

svi smo jednaki,pogled je u ravnini
People couldn't believe what I'd become...
nespretna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 13:46   #109 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ma da..ja sam dosel puknul slike raske i fiju..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-01-08, 14:01   #110 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,340
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

hah... znam da kad sam ja došo nit sam se predstavio, nit sam pročito pravila a moje teme su uvijek morali premjestit u pravilan podforum... +prvi ban sam doživio nekolko dana nakon dolaska na forum

a savjet za nove forumaše...nemojte se predstavljat, to mi je tak gluponjavo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114