| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ulysea Kak mi je malkec dosadno - pisem...ja se ocito ni ne pokusavam uklopiti, ali zato uvijek ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Sejm hir, iako ne baš rijetko...Ali se zato redovito osjećam kao nov na forumu..
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 218
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ja sam nova....i jako se nadam da cu se uklopit...makar mi je buraz ovdje stara koka( anthony) u ovom slucaju nije koka nego pilic al dobro ![]()
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? pa prema novima se ponašam normalno i pokušavam ih što više upoznati pa čak ih i još više privući forumu da ostanu duže a ne da se registriraju radi slika (kao što sam ja mislio napraviti) ili što ja znam čega nego da upoznaju Hrvatsku!!! ![]() ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? na sve gledam jednako ako cu se slagati/zakaciti s nekim to nema veze s tim je li novi ili ne. ali ajmo reci da postujem vise STARIJE (po godinama) forumase ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše? Ja na nove gledam kako se ono kaže "s visoka" ![]() Šalim se...ima zanimljivih likova,svi su ok ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? sjećam se tih dana....onako sramežljivo dođeš na forum,u par riječi se opišeš,nadaš se da će se ljudima svidjeti što si napisao i da će te prihvatiti u svoje rasprave,natjecanja,savjete..... probavaš sa prvim porukama,zujiš okolo,upoznavaš ekipu,tu i tamo dobaciš koji komentar,istražuješ granice... još si zelen ![]() ah...ta mladost.... ![]() pa šta ja pričam....i ja sam relativno nova i pol ovih stvari koje sam rekla još uvijek ostvarujem ![]() ali ipak,što se nikada neće promjeniti to je poštovanje prema drugima...starijim ili mlađim od mene.... svi smo jednaki,pogled je u ravnini ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,340
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? hah... znam da kad sam ja došo nit sam se predstavio, nit sam pročito pravila a moje teme su uvijek morali premjestit u pravilan podforum... +prvi ban sam doživio nekolko dana nakon dolaska na forum a savjet za nove forumaše...nemojte se predstavljat, to mi je tak gluponjavo
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.

ako cu se slagati/zakaciti s nekim to nema veze s tim je li novi ili ne. ali ajmo reci da postujem vise STARIJE (po godinama) forumase