| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Smatram da sam se topicom "Zašto žene kakaju" uklopio a stavljanjem svojih slika - pretjerao. Negdje + negdje - Uglavnom - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? Smatram da sam se topicom "Zašto žene kakaju" uklopio a stavljanjem svojih slika - pretjerao. Negdje + negdje - ![]() Uglavnom - gledam na sebe kao novoga člana - ne gledam se. Gledam se svaki dan šta bi se i na forumu gledao. A nove članice... koja god mi da broj mobitela - gledam pozitivno. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Isto se nikad nisam niti pokušavala uklopit, ali zna biti razdoblja kad se osjećam kao nova i kao uljez među hrpom novih korisnika...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #143 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? Eh, Wamp pa većina novih se tako osjeća iako drugi forumaši sigurno nisi krivi za taj osjećaj... Nemam pojma.. jasno je da ima ekipe koja se zna duže i jasno je da će biti bolje složni... ništa čudno. Ali forum je dovoljno velik da svatko nađe svoju ekipicu iako mogu reći da su svi članovi odlični tako da nema problema. Jedino gdje sam se do sada osjećao ne dobrodošao je bio vrtić - prvi moj dan. Neki me klinjo zahebavao pa sam ga raspalio i izbacili me (zvali mi staru da dođe po mene naravno)... A nikad probleme nisam pravio u životu. Samo tada.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #144 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako gledate na nove forumaše? evo ja sam novi i osjećam se ok, ne žurim nikakvu trku za postovima niti za reputacijom. kada želim nešto, napisati, pročitati, pogledati... dođem na croportal ![]() lagano uživam i moram reći da je ekipa jako dobra, posebno me veseli što je ovdje (za razliku od mase drugih sajtova) dobar omjer muških i ženskih članova. a sad kako se ja drugima činim kao novi član... o tom potom ![]() |
| | |
| | #146 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? Osim kreatura što samo podjebavaju, ali doći će i njima kraj
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Nemam ništa protiv nikog, u prvih nekoliko postova se već vidi zbog čega je neko došo na forum, i tu spameri i ostala bagra otpadaju jer najčešće popuše bann ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Kako gledam? Hmm, tako mi svejedno..tko god dođe je dobrodošao i neka se proba snaći i uklopiti ako ima neku potrebu..samo da nema kretenskog spama!
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #149 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? Pa spam je problem ovakvog tipa foruma koji pokriva apsolutno sve teme od životnih tema do igara na konzolama i kompjuterima. Postoji masu "spamovitih" tema na ovakvom tipu foruma i vjerujem da to nije lagano ni kontrolirat. Druga stvar da je forum fokusiran na samo jedno područje bilo bi puno lakše spam smanjiti. Trolanje, flejmanje, floodanje se može učinkovito kontrolirat ali spam na ovako velikom i tematski širokom forumu - nije lagano. Znam da sam otišao sad u offtopic.. ali IMHO Croportal ima i previše nepotrebnih topica i u najmanju ruku jako sličnih koji su leglo spama. Nije da kritiziram. Nisam ovdje dugo i neću pametovat pa tu stajem. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.