Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; jesam ja nova? a sto se tice toga kad neko ima puno posteva uopce nema znacit da je "stari&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 16:16   #181 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
LuDa GljiWa. se izdvaja iz mase
Re: Kako gledate na nove forumaše?

jesam ja nova?

a sto se tice toga kad neko ima puno posteva uopce nema znacit da je "stari"..ja kad sam se uclanila na britanski forum od zakona braće u mjesec dana sam imala valjda 6000 posteva
LuDa GljiWa. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:17   #182 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,175
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
A šta vi stariji kao imate 40 godina staža....pa spika i je u tome da ima novih i starih , da se družimo i raspravljamo...ne razumijem zašto bi ovi novi trebali biti u k...u samo zato jer su novi.Mislite vi da sam ja u K...u?????Netko tko ima preko 1500 poruka se smatra starim ili iskusnim forumašem...a to je u biti ništa to je par mjeseci visiti na forumu....i sad bi taj netko meni trebao palamuditi...ma daj molim te, Ne kužim ovaj KLAN
koji sad klan molim te?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:19   #183 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,144
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

o kojim ti klanovima govoriš doktore
ovdje ne postoje klanovi, barem ih ja ne vidim...naravno da sa stariji forumaši znaju duže. kad kažem stariji mislim na vremenski period a ne na broj poruka.

novi forumaši su uvijek dobro došli jer osvježavaju i unose svježinu u forum, donose novosti itd. jebeš forum koji je zatvorenog tipa. pa nismo amiši pa da se prepoznajemo po "loknama" (uvojcima)

npr. da se stare forumašice prepoznaju OVAKO
Star 03-04-08, 16:24   #184 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
A šta vi stariji kao imate 40 godina staža....pa spika i je u tome da ima novih i starih , da se družimo i raspravljamo...ne razumijem zašto bi ovi novi trebali biti u k...u samo zato jer su novi.Mislite vi da sam ja u K...u?????Netko tko ima preko 1500 poruka se smatra starim ili iskusnim forumašem...a to je u biti ništa to je par mjeseci visiti na forumu....i sad bi taj netko meni trebao palamuditi...ma daj molim te, Ne kužim ovaj KLAN
ja ne mislim da su svi novi članovi debili...

ali u zadnje vrijeme se pojavilo par bisera koji su ili otvorili besmislene teme ili pisali besmislene i uvredljive postove...

nije klan kad ljudi slično razmišljaju pa zbog sličnog mentalnog sklopa nekog poseru jer je taj ili ta svoj debilizam uobličio/la riječima odnosno postom...

i kao da sam nisi vidio debilne teme i postove...

evo najnoviji je bio zenskarosh i sad ti meni reci da mu ne bi trebali, kako ti kažeš, palamudit...

sigurno su i tebi nečiji postovi glupi pa reagiraš...i uopće nema veze sa stažom to što netko sere...ja da napišem debilizam ne bih bio povlašten...isto tako bih nekome napisao da je rekao glupost bez obzira ima 10 ili 1000 postova...

ako ti je netko srao oko nečega prvo pogledaj u svoje dvorište...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:26   #185 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 27
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

govorim KLAN - figurativno ...ali moram priznat da sam prije kad god bi komentirao neku temu .. imao osjećaj kao da pišem u prazno jer ...ti NEKI stariji jednostavno nisu odgovarali na moje komentare a nerijetko bi me popljuvali samo zato jer sam nov , pa bi me bacili u mješalicu.....i to je istina
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:28   #186 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
LuDa GljiWa. se izdvaja iz mase

jesam ja jos uvijek novaaaaaaaaa
LuDa GljiWa. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:28   #187 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

FBS.....ti si loood i treba te klonirat.
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:29   #188 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

Citat:
govorim KLAN - figurativno ...ali moram priznat da sam prije kad god bi komentirao neku temu .. imao osjećaj kao da pišem u prazno jer ...ti NEKI stariji jednostavno nisu odgovarali na moje komentare a nerijetko bi me popljuvali samo zato jer sam nov , pa bi me bacili u mješalicu.....i to je istina
jesi ti pročitao šta sam ja napisao?

ja odgovaram na komentare ako imam razlog i ako imam što za dodat ili osporit odnosno iskazat svoje mišljenje...šta bi mi trebali odgovorit na svaki post, ne samo tvoj nego bilo čiji...

možda su te popljuvali zbog onog što si napisao a ne jer si nov...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:30   #189 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,144
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

to ovisi individualno od osobe do osobe...kakva je

kad sam ja tek dosao imao sam i ja ponekad takav osjecaj ali sam to shvatio na nacin kao ispipavanje, da ljudi vide znam li kužiti sta je zajebancija ili se odmah nadurim ko kakvo dijete

pa tako predlažem svima da to shvate na taj nacin...pitaj samo bivseg spasoja, sadasnji Snjesko Bjelic...uhvatili smo ga u zajebanciji...on to nije mogao podnijeti i otisao...ali se zato vratio, nedostajali smo mu ocito

EDIT: i ovo što pajo patak govori je tocno... ja ne komentiram svaki post...inace ne svidja mi se pisanje/pričanje samo da bi pisao/pričao...jbg. neki razlog mora postojati a ne kao automat s i bez smisla blebetati

EDIT: zlatokosa hvala ... dobar primjer zar ne

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-04-08 u 16:33.
fat_boy_slim je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:32   #190 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 27
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

ma mislim ... ne treba sada oko toga puno fantazirati....
možda sam i ja malo zabrijao
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114