| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; jesam ja nova? a sto se tice toga kad neko ima puno posteva uopce nema znacit da je "stari&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? jesam ja nova? ![]() a sto se tice toga kad neko ima puno posteva uopce nema znacit da je "stari"..ja kad sam se uclanila na britanski forum od zakona braće u mjesec dana sam imala valjda 6000 posteva ![]() |
| | |
| | #182 (permalink) | |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #183 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,144
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? o kojim ti klanovima govoriš doktore ovdje ne postoje klanovi, barem ih ja ne vidim...naravno da sa stariji forumaši znaju duže. kad kažem stariji mislim na vremenski period a ne na broj poruka. novi forumaši su uvijek dobro došli jer osvježavaju i unose svježinu u forum, donose novosti itd. jebeš forum koji je zatvorenog tipa. pa nismo amiši pa da se prepoznajemo po "loknama" (uvojcima) npr. da se stare forumašice prepoznaju OVAKO ![]()
__________________ |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
ali u zadnje vrijeme se pojavilo par bisera koji su ili otvorili besmislene teme ili pisali besmislene i uvredljive postove... nije klan kad ljudi slično razmišljaju pa zbog sličnog mentalnog sklopa nekog poseru jer je taj ili ta svoj debilizam uobličio/la riječima odnosno postom... i kao da sam nisi vidio debilne teme i postove... evo najnoviji je bio zenskarosh i sad ti meni reci da mu ne bi trebali, kako ti kažeš, palamudit... sigurno su i tebi nečiji postovi glupi pa reagiraš...i uopće nema veze sa stažom to što netko sere...ja da napišem debilizam ne bih bio povlašten...isto tako bih nekome napisao da je rekao glupost bez obzira ima 10 ili 1000 postova... ako ti je netko srao oko nečega prvo pogledaj u svoje dvorište...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #185 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? govorim KLAN - figurativno ...ali moram priznat da sam prije kad god bi komentirao neku temu .. imao osjećaj kao da pišem u prazno jer ...ti NEKI stariji jednostavno nisu odgovarali na moje komentare a nerijetko bi me popljuvali samo zato jer sam nov , pa bi me bacili u mješalicu.....i to je istina
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
ja odgovaram na komentare ako imam razlog i ako imam što za dodat ili osporit odnosno iskazat svoje mišljenje...šta bi mi trebali odgovorit na svaki post, ne samo tvoj nego bilo čiji... možda su te popljuvali zbog onog što si napisao a ne jer si nov...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #189 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,144
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? to ovisi individualno od osobe do osobe...kakva je kad sam ja tek dosao imao sam i ja ponekad takav osjecaj ali sam to shvatio na nacin kao ispipavanje, da ljudi vide znam li kužiti sta je zajebancija ili se odmah nadurim ko kakvo dijete ![]() pa tako predlažem svima da to shvate na taj nacin...pitaj samo bivseg spasoja, sadasnji Snjesko Bjelic...uhvatili smo ga u zajebanciji...on to nije mogao podnijeti i otisao...ali se zato vratio, nedostajali smo mu ocito ![]() EDIT: i ovo što pajo patak govori je tocno... ja ne komentiram svaki post...inace ne svidja mi se pisanje/pričanje samo da bi pisao/pričao...jbg. neki razlog mora postojati a ne kao automat s i bez smisla blebetati EDIT: zlatokosa hvala ... dobar primjer zar ne ![]()
__________________ Zadnji Uredio fat_boy_slim : 03-04-08 u 16:33. |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ma mislim ... ne treba sada oko toga puno fantazirati.... možda sam i ja malo zabrijao ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.

, Ne kužim ovaj KLAN
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something