| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Pozdrav svim njubinama!!! Imam nekih predrasuda prema forumašima s manje od 20 postova a pogotovo prema onima bez ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| butsecks | Re: Kako gledate na nove forumaše? Pozdrav svim njubinama!!! ![]() Imam nekih predrasuda prema forumašima s manje od 20 postova a pogotovo prema onima bez avatara...Obično onda kliknem na njihov profil, pogledam sve njihove poruke i zaključim nažalost da je većina njihovih poruka tipa "daj stavite još slika" itd.... (u većini slučajeva)
__________________ Ja živim na slepom koloseku... Zadnji Uredio Servant : 19-10-06 u 11:12. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Predrasuda je kad imaš mišljenje o čovjeku koji nije napisao ni 10 poruka...i prema svima isto mišljenje....a ja to nemam....nego kad netko tko ima malo poruka (dakle ne znaš ništa o njemu) počne kritizirati i slične fore...onda te to dovede na to da o toj osobi stvoriš mišljenje (možda i krivo)....a to s tobom nije slučaj jer o tebi još nemam mišljenje ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? znaš onu: ''žena je ukras oko ...'' to je esseker mislil ![]() svi smo mi nekad bili novi, njubovima je najteže during the war ...
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? tzukius, nemoj tako, jos cu ispasti muska sovinisticka svinja samo sam primjetio da su mnoge mlade forumasice postale popularne na forumu otkako su stavile sliku tamo..dok za muske to nije bio slucaj ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Slažem se sa Essekerom i to je potpuna istina. Čim cure stave svoju sliku (ako je stvarno njena) odma se dečki raspišu. Ak nije, slučajno njena slika, onda se i mi žene raspišemo Znate već na koga ciljam s ovim naglašavanjem vlastite slike ![]() Svi smo nekad negdje bili novi i znamo kako je to. Dobiješ upozorenje od moderatora par puta za offtopic u njegovoj temi i onda više ni ne ideš odgovarat na teme koje je taj moderator otvorio. Onda malo smanjiš pisanje jer sad ne znaš šta i di više smiješ pisat. Al sve to prođe.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.

(u većini slučajeva)

Želiš definiciju predrasude? 

Znate već na koga ciljam s ovim naglašavanjem vlastite slike