| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim to ovisi individualno od osobe do osobe...kakva je kad sam ja tek dosao imao sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
...ja ne gledam koliko user iznad mene ima postova nego samo što je napisao u toj temi...u jednoj temi ću mu reć da mu je mišljenje o tome bezveze dok bi mu za post u drugoj temi dao rep+...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #192 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ali vidi ... nisam nikad imao kretenske poruke .jer kreten nisam.. bar je ro moje mišljenje i nikad nisam pisao poruke samo zato da ih napišem ...pa svrha foruma po meni i je da imaš neko mišljenje i da pišeš neke stvari s razlogom a ne samo kako bi bile napisane....al nema veze..nisam očekivao ovakvu bujicu odgovora , al dobro je to i drago mi je da nije onako kako sam mislio....![]() zivjeli![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #194 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #195 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ni pod razno..... , ionako mi je već oprošteno![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? S visoka gledam na njih...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #198 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? i ja sam nov pa me zanima samo kak se dobivaju one zelene kockice ispod avatara, vidim da ih neki imaju stvarno puno....a ja samo jednu tak da ne kuzim kak se to dobija i s cim imaju veze ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #199 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? to je reputacija i zaslužiš je svojim postovima odnosno kvalitetom istih
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #200 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:14.

, al dobro je to 
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
ni pod razno.....
, ionako mi je već oprošteno