Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim to ovisi individualno od osobe do osobe...kakva je kad sam ja tek dosao imao sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-04-08, 16:33   #191 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan
Re: Kako gledate na nove forumaše?

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
to ovisi individualno od osobe do osobe...kakva je

kad sam ja tek dosao imao sam i ja ponekad takav osjecaj ali sam to shvatio na nacin kao ispipavanje, da ljudi vide znam li kužiti sta je zajebancija ili se odmah nadurim ko kakvo dijete

pa tako predlažem svima da to shvate na taj nacin...pitaj samo bivseg spasoja, sadasnji Snjesko Bjelic...uhvatili smo ga u zajebanciji...on to nije mogao podnijeti i otisao...ali se zato vratio, nedostajali smo mu ocito
ja sam mu samo tako rekao da ne misli da smo mi kao što si rekao amiši koji odjebavaju sve novosti...jebote pa i ja sam nov ustvari...

ja ne gledam koliko user iznad mene ima postova nego samo što je napisao u toj temi...u jednoj temi ću mu reć da mu je mišljenje o tome bezveze dok bi mu za post u drugoj temi dao rep+...
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:38   #192 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Godina: 27
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

ali vidi ... nisam nikad imao kretenske poruke .jer kreten nisam.. bar je ro moje mišljenje i nikad nisam pisao poruke samo zato da ih napišem ...pa svrha foruma po meni i je da imaš neko mišljenje i da pišeš neke stvari s razlogom a ne samo kako bi bile napisane....al nema veze..nisam očekivao ovakvu bujicu odgovora, al dobro je to i drago mi je da nije onako kako sam mislio....zivjeli
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 16:43   #193 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,142
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

živio doktore

(upoznaj me s tvojom prijateljicom sa slika i sve ti je oprošteno )
Star 03-04-08, 16:55   #194 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
živio doktore

(upoznaj me s tvojom prijateljicom sa slika i sve ti je oprošteno )
You ol' dog
daka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-04-08, 19:20   #195 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 881
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

ni pod razno....., ionako mi je već oprošteno
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 19:49   #196 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

S visoka gledam na njih...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-04-08, 20:57   #197 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,050
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

drago mi je kada dođu i kada su normalni, ali u zadnje vrijeme dolaze ljudi samo otvarat glupe teme i vrijeđat
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 21:13   #198 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Poruka: 1,034
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

i ja sam nov pa me zanima samo kak se dobivaju one zelene kockice ispod avatara, vidim da ih neki imaju stvarno puno....a ja samo jednu tak da ne kuzim kak se to dobija i s cim imaju veze

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 21:15   #199 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan

to je reputacija i zaslužiš je svojim postovima odnosno kvalitetom istih
Odgovori sa citatom
Star 08-04-08, 21:16   #200 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,411
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
to je reputacija i zaslužiš je svojim postovima odnosno kvalitetom istih
jeb@te pajo koji pravnički sleng. reka bi čovik da si odvjetnik
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114