| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; ja sam prirodno glup i ne mogu da glumim pametnog...Sorry trudio sam se ali ne ide Šta mogu....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ja sam prirodno glup i ne mogu da glumim pametnog...Sorry trudio sam se ali ne ide Šta mogu....
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? e a šta to znači novi i stari???? ![]() koliko dugo si nov 1mj 2mj , ne kužim ?šta je u biti star-1 godinu....to je kao iskusan ...mislim koje spike
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #217 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
kad si nov pise ti starter, zatim regularni forumas, uvazeni forumas... i to ne odredjuje vrijeme na forumu nego koliko si aktvan na forumu i koliko pises postova... evo kad skupis jos oko 200 poruka postat ces uvazen forumas ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #218 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ma sve je to isto brate .....Jel mogu ja biti General jedan dan?![]() , ne u biti jel mogu ja biti Vrhovni zapovjednik foruma![]() ![]()
| | |
| | #219 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Znam kako gledam na stare forumaše, ima ih bisera u svakom pogledu a nove čekam da pročitam, nemam iz čega suditi ako samo laprdaju po onim temama od 2000 poruka. Ipak najdraži novi su mi oni koji napišu 4 posta pa nakon toga stave svoju sliku kako bi nahranili ego. |
| | |
| | #220 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? E ja bi bio Admiral ...šta mogu?????why not?
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.

trudio sam se ali ne ide
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something