| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; S obzirom da sam i sam novi na forumu mislim da bi na ovo pitanje odgovore trebali davati samo forumaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #221 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? S obzirom da sam i sam novi na forumu mislim da bi na ovo pitanje odgovore trebali davati samo forumaši s najmanje godinu dana staža na forumu, jer normalno da ću ja reći sve najbolje o novim forumašima. Ja jedino mogu reći svoj stav da mi uopće nije važno tko piše nego šta piše. |
| | |
| | #222 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako gledate na nove forumaše? sve zavisi o njihovom postanju.... neki se odmah istaknu dobrim i zabavnim postanjem, a neki se odmah istaknu glupošću i spamanjem.... i na temelju tih dojmova se kroz vrijeme obično stječe mišljenje i onda dalje na taj način gledamo na određenog forumaša/forumašicu |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? i svi se ugledaju na mene..kak sam tak dugo "opstao"...e deca moja.. nemate čarobnu formulu..tu kemiju..kaj bi vam ja.. vi ste rodjeni pood sretnom zvijezdom ja sam iz vrbovca.. |
| | |
| | #226 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? mladim forumasima zelim puno uspeha u radu i zelim da im porucim da preko noci nista. Puno puta ćete pisati a niko neće ni primetiti. Najvažnije je da sene naljutite kada vas neko pecne, jer ovde smo da se šalimo i primamo šale
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #228 (permalink) | ||
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | ||
| | |
| | #230 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? nikad ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:24.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something