| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; znao sam da si ti pokvaren ja sam to znao i samo sam čekao i sada sam dobio potvrdu tvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #231 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? znao sam da si ti pokvaren ja sam to znao i samo sam čekao i sada sam dobio potvrdu tvoje zloče ja sam to znao da znao sam ja to da me nećete prihvatiti da me jednostavno nije da nećete ne nego ne želite a ti Daidza ti si taj koji je osnovo klan protiv drsakimana ti si onaj ispred barikada sa zastavom ti si uveo svoj monopol i nikada me nećete prihvatiti
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #232 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? E koja poruka... Ja na nove forumase gledam po njihovim porukama,tu vidim pise li ta osobo simpaticno i normalno ili pise samo da napise.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something