| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Gogy http://www.croportal.net/forum/obavi...ila-ponasanja/ zanimljivo je... i poučno nadasve... Ovo je bila š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
Ovo je bila šala... Pročitao sam ja to...čak i napamet naučio !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako gledate na nove forumaše? Da da da... mogu si mislit... ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše? Ima i onih s malo postova pa svejedno kanjaju Zato vi novi forumaši ako mislite kenjat onda kenjajte na veliko ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? ugradite na tipkovnicu filter za kenjanje, takozvanu kenjalicu ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #49 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Pa zašto se tako osjećaš? Ne vidim razlog... Zar te netko napada? Kritizira? Trebaš samo malo sudjelovat u raspravama, da se stalna ekipa malo navikne na tebe - i začas postaneš domaći... Kužiš? BTW - odličan ti je nick! ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
Nabaci koji post i bit će sve ok ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

zanimljivo je... i poučno nadasve...