| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; a pa nabacim ja koji post i trudim se da me društvo prihvati, al hebi ga.... takvo mi razmiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? pa dobro sad... to ide polako i postupno... Pa i nama koji smo malo duže ovde trebalo je mjesec-dva da se ušemimo... Samo ti nastavi sudjelovat u raspravama i neće bit problema... Najpametnije ti je uključit se u rasprave o seksu ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #54 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Pa naravno da će sve bit OK. ovde ti je ekipa skroz uredna, tako da nemaš straha oko aklimatizacije ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše? Eow...2 dana Mene ak nema dva dana odmah dobijem neki osip i temperaturu... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.

a naravno, sudjelovat ne prestajem.