| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; znam, jeste..... ma hvala bogu da ću nastavit........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Purger | Re: Kako gledate na nove forumaše?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #63 (permalink) | ||
| Veteran | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
Citat:
![]() Nitko od novih forumaša ne smeta već jednostavno onima koji su duže tu treba neko vrijeme da ih prvo primjete (jer ih ima puno koji nemaju niti jednu poruku) i prihvate. Kao i u stvarnom životu kad npr dođeš u novi razred ili na novi posao gdje već ima ljudi koji se međusobno poznaju treba proći neko vrijeme da se uklopiš. Samo polako, čitaj, piši, komentiraj i sve će ići svojm tokom ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | ||
| | |
| | #69 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-06-06 Lokacija: Underworld Godina: 26
Poruka: 628
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Pa poslušajte onda i mene: Ja sam evo registriran već 5 mjeseci, ali prva 3 ili 4 sam samo dolazio ovamo skinuti slike ili klipove. Onda sam skužio da je ovo jedno mjesto gdje tebi pomažu (slikama, pjesmama), ali bilo bilo fer da i ti pomogneš nekome pa postaš nešto. I tako sam se u zadnje vrijeme aktivnije uključio na ovaj forum, pokušavam se ubacit u rasprave, svaki dan nešto stavit, jednostavno kako bi obogatio forum... i vas ekipu bolje upoznao... čast mi je što sam dio ove velike zajednice, pozdrav svima Da mi nije avatar malo preagresivan? ![]() ![]() Zadnji Uredio tomcraft : 16-11-06 u 18:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:23.

Z A N I M L J I V O