Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; znam, jeste..... ma hvala bogu da ću nastavit........

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-11-06, 17:31   #61 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-11-06
Godina: 18
Poruka: 460
WC NeT se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku WC NeT
Re: Kako gledate na nove forumaše?

znam, jeste..... ma hvala bogu da ću nastavit.....
WC NeT je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 17:31   #62 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,951
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: WC NeT Pogledaj Poruke
sahasa... a lječiš se tako što dođeš ovdje???
Naravno...

CP

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 20:56   #63 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,042
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
lako se vama zajebavat..... ne znate vi kak je to.....
Citat:
pa kak je to bit nov na foumu..... iskreno, moje mišljenje je otkad sam ovdje (a to je par dana) da samo smetam nekako.
Citat:
a pa nabacim ja koji post i trudim se da me društvo prihvati, al hebi ga.... takvo mi razmišljanje.....
Ovdje si tek par dana i nema razloga da tako razmišljaš

Nitko od novih forumaša ne smeta već jednostavno onima koji su duže tu treba neko vrijeme da ih prvo primjete (jer ih ima puno koji nemaju niti jednu poruku) i prihvate. Kao i u stvarnom životu kad npr dođeš u novi razred ili na novi posao gdje već ima ljudi koji se međusobno poznaju treba proći neko vrijeme da se uklopiš.

Samo polako, čitaj, piši, komentiraj i sve će ići svojm tokom

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 21:02   #64 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

have no fear 'couse we're here

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 21:09   #65 (permalink)
Regularni forumas

naravno, shvaćam ja to sve. samo što ne bi htjeo da mislite da sam jedan od onih--> dođem kad nešto trebam pa odem.... kao što je većina koji se logiraju...
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 21:15   #66 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
naravno, shvaćam ja to sve. samo što ne bi htjeo da mislite da sam jedan od onih--> dođem kad nešto trebam pa odem.... kao što je većina koji se logiraju...

ma ne mislimo

već sam primjetio da ne pišeš bezveze
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-06, 21:26   #67 (permalink)
Regularni forumas

OK super, meni drago.
Odgovori sa citatom
Star 16-11-06, 00:52   #68 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

pa joooooj ma nitko ne misli loše o tebi, osim toga imaš upecatljivi nick
Odgovori sa citatom
Star 16-11-06, 18:42   #69 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 628
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Pa poslušajte onda i mene:
Ja sam evo registriran već 5 mjeseci, ali prva 3 ili 4 sam samo dolazio ovamo skinuti slike ili klipove. Onda sam skužio da je ovo jedno mjesto gdje tebi pomažu (slikama, pjesmama), ali bilo bilo fer da i ti pomogneš nekome pa postaš nešto. I tako sam se u zadnje vrijeme aktivnije uključio na ovaj forum, pokušavam se ubacit u rasprave, svaki dan nešto stavit, jednostavno kako bi obogatio forum... i vas ekipu bolje upoznao... čast mi je što sam dio ove velike zajednice, pozdrav svima
Da mi nije avatar malo preagresivan?

Zadnji Uredio tomcraft : 16-11-06 u 18:49.
tomcraft je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-06, 18:54   #70 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,977
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ma nije
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumasi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114