| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; Onda dobro , svejedno ću ga ubrzo zamijenit, šta će ljudi mislit o meni... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? gledam i vidim opet ima novih forumasa Horny Kristin moje veliko i tvrdo srce cezne da te upozna (osim ako nisi musko) pa prema tome napisi nam par rijeci o sebi...grudi/struk/bokovi...i ostalo.. ne moras nuzno tim rasporedom hehe imam jos pitanja ako si za upitnik: spit or swallow? pink or brown? face or boobs? female or male in menage a trois? itd.itd ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako gledate na nove forumaše? Tu sam već neko vrijeme i sviđa mi se....jedno vrijeme me je stravično nervirala sporost foruma,al i to je sad prošlo...sve u svemu,dobar forum,napišem nešto ako mislim da imam što napisat(nekad pametno nekad ne )pozdrav svima....... |
| | |
| | #77 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? Mislim da nemam pravo glasa u ovoj temi, možda s vremenom. Ali drago mi je da je tema otvorena i da se vodi računa i o nama novima Nego, pozdrav Roverandom, imaš dobar nick, ja sam ga htio ali bio si brži
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
![]()
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:20.

, svejedno ću ga ubrzo zamijenit, šta će ljudi mislit o meni

Zabrinuta faca