| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako gledate na nove forumaše? u Društvo forumu; a ima legendi.. kao shaczrovchovsky..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #85 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? Kak mi je malkec dosadno - pisem...ja se ocito ni ne pokusavam uklopiti, ali zato uvijek imam gdje doci i ostaviti svoje ''krvave'' tragove...rijetko, ali...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #86 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako gledate na nove forumaše? Ma super je ovaj forum, sjećam se kad sam se registrirao, uopće se nisam osjećao kao "novi" , ono totalno izvan stroja, ljudi su pristupačni i uvijek spremni na dobru šalu, pošalicu, zajebanciju i vrlo brzo se upoznamo svi skupa. A ti Arylin više ne spadaš u nove, čovjek bi rekao da si već sto godina ovdje ![]() |
| | |
| | #88 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako gledate na nove forumaše? i ja sam nova i nemam negativnih iskustava.forum je ok kao i ekipa,nema uvreda,i teme su zanimljive.nema razloga za strah i to je to.sve u svemu ja zadovoljna
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| charolastra | Re: Kako gledate na nove forumaše? Citat:
A ima krasnih novih, drago mi je što se većina brzo uklopi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Kako gledate na nove forumaše? Svi koji su na forumu još od prošle godine ili prije, nisu više novi. ... i kako reče daidza, većina se brzo uklopi, što mi je drago. Pojedinci dođu liječiti svoje frustracije, no to kratko traje jer i za njih postoje liječnici na forumu.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumasi |
« Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno)
|
i ljudi di idete za prvi maj i kako ga planirate »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:26.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics