a nemam pojma. ja kad sam dosla vidjela postove i broj postova popularnost. ko kad imas zvjezdu na tvu tako imas i na forumuono divi se. mislis da su pametniji od onih novih i cjenis ih vise
bar ja![]()
Raspravljate o temi kako gledate na stare forumaše? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; pandan temi ,,kako gledate na nove forumaše". sjećam se, kada sam se registrirao i počeo nešto malo pisati, bilo je ...
a nemam pojma. ja kad sam dosla vidjela postove i broj postova popularnost. ko kad imas zvjezdu na tvu tako imas i na forumuono divi se. mislis da su pametniji od onih novih i cjenis ih vise
bar ja![]()
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Ja se sjecam kad sam počela aktivno pisati uvijek je prisutna bila Wampica. Sad mi se čini da manje piše. Kao i većina starijih forumaša.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
dovoljno je pročitat moj potpis i sve će biti jasno ali izgleda da ne uspijeva![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
LOL dobro zboris
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Treba prvo ustanoviti kategoriju "stari" i "novi".
stari forumaš je onaj koji koji je bio već ohoho aktivan kad si regao/la, znači meni su bili to Kiki, Cyrus(ban), moj sugrađanin Gogy, Joks, daMassa, flash, svi su mi oni bili wow, i još s obzirom da mi je to bio prvi forum gdje sam se regao, dupli wow.
bio sam zbunjen, nisam znao sva pravila, pa me cyrus stisko zbog otvaranih tema, pa sam osnovao svoj kutak, prvi na forumu, i laganini se uhodavao, nije bilo lako a bilo je malo članova, teško mi je i zamisliti kako bi mi bilo da sam se sad ulogirao.
Ja ne znam 'ko su ti ljudi (osim Kristijana)![]()
Cyrus je obožavao zatvarati teme i stavljati ovaj smajlić
Meni je ovo isto bio prvi forum na koji sam se registrirala, i još uz to sve sami dečki. Mama je bila jedina ženska osoba na forumu, ali nije neko vrijeme pisala. Sjećam se da je Iggy stavljao neke silikonske tete i tako
A nemam pojma zašto ali sam Kristijana uvijek zamišljala (dok nije stavio sliku) kao nekog dugokosog dečka![]()
Eto, čim je prozovu - pojavi se.![]()
Potpisi su za budale.