Ne smeta mi, nisam meteopata. Jedino kaj popizdim kad zagazim u lokvetinu vode.
Evo prilažem i ja sliku
Raspravljate o temi Kako na vas utječe ovo depresivno vrijeme? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Već tj dana nema nam sunca. Možda i više. Kiša pada non - stop; malo stane pa o5 krene; hoće ...
stupid is as stupid does
Ne smeta mi, nisam meteopata. Jedino kaj popizdim kad zagazim u lokvetinu vode.
Evo prilažem i ja sliku
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Imam i ja takve papuče samo su karirani uzorak![]()
stupid is as stupid does
37
A tvoje?
stupid is as stupid does
45
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Zaposli se dorina
Ili kvalificiraj za profu engleskog, pa meni malo pomozi
A čuj, ja samo uđem u dućan i na prvo kaj naletim kupim... tek kasnije gledam cijenu i padam u nesvjest![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
dorina![]()
tvoja je ideja definitivno bolja od moje, ja se izležavam dok ne crknem od dosade i jedem čokoladu i naranđe ili jabuke
naravno ako ne radim.....
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Eng? Ne hvala.
Dorina je radila do pred kraj polugodišta i iskreno se nada da će o5 početkom drugog. Ovoga puta na zamjeni koja je duža od mj i pol.
Divim se ljudima koji bez beda sjede doma jer "posla nema". U naletu dosade danas sam razvijala tijesto za ručak i napravila pizzupospremila i posaugala sobu...
Sve kućanski poslovi koje obožavam
Moram radit! Moram!
stupid is as stupid does
dorina je......kuhala
ma ja kad ne radim zapravo krepam od dosade (ako je to neko duže vrijeme) i poludim, onda preslagujem knjige, pospremam, perem suđe, čistim ladice......užas
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.