Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se opuštate?? u Društvo forumu; Pustim si glazbu, zasjednem se u krevet/fotelju, prekrijem se dekom, cigarete i vruca cokolada pored mene, jos ako mi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-12-07, 23:15   #91 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi
Re: Kako se opuštate??

Pustim si glazbu, zasjednem se u krevet/fotelju, prekrijem se dekom, cigarete i vruca cokolada pored mene, jos ako mi je prozor malo otvoren da osjetim svjezi zrak > I'm in heaven, just me and my thoughts

Televizija i komp nikako nisu za potpuno opustanje, eventualno malo za smirenje.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 23:15   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 483
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

hmm.. ustvari neznam kak se opuštam
nemam neki ritual.. eventualno se zavalim na nešt udobno, pri ruci smislim neku tekučinu, zapalim cigaretu il nešt bolje, stavim si ziku koja mi u tom trenutku odgovara... i to 'e više manje to
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 07:28   #93 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,970
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

glazba i fino pivo!!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 10:09   #94 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

odrijemam koji sat
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 16:28   #95 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-12-07
Godina: 18
Poruka: 23
_Avatar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Avatar_

aaaaa...sjedim za kompom danonoćno. To mi dođe kao opuštanje...osim toga, pročitam koju knjigu il ležim i slušam glazbu. Zavisi od raspoloženja, al ugl pustim nekvo doom smeće, ili melodic death ...
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 17:45   #96 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 23
Poruka: 1,354
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

pogledam filmic Marine Parlov

legnem u krevet i lagnao odmaram uz muziku i neki sokic
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 18:30   #97 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,758
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

setnja sa psom u sumi
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 18:39   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

legnem i gledam tv
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 05:23   #99 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,768
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

prije me opustalo doc doma napusen ko sunka,poist pola frizidera, sist ispred kompa, upalit winamp i neku ludu vizualizaciju i buljit u nju ko idiot
sad trenutno zika bez vizualizacije
Star 15-12-07, 14:47   #100 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,119
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

dođem s treninga, zavalim se u kadu, u sobi si zapalim mirisni vosak (puuuuno bolje od svijeće-kupite u Livingu), pustim si muziku, i po mogučnosti me netko izmasira!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, opus tate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 20:49
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Pička - Faq Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 1 30-01-06 23:03
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 20:38
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 14:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114