| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se opuštate?? u Društvo forumu; uvalim se u masažnu fotelju, kokice u jednoj ruci, cola u drugoj i neki dobar horor ili sf na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 422
![]() | Re: Kako se opuštate?? pustim neki trance(tiesto) ponekad nesto psihodelije,house-a(sinclair,guetta...)... (evo bas sad slusam Neelix-Think of Me ... zestoka stvar )puno puta poslusam nesto rocka (bon jovi ,HIM...) |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se opuštate?? najbolje se opustim kad odem kod psa....sva negativna energija pređe na njega i onda sam skuliran do bola ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se opuštate?? ako sam extremno živčan onda sjednem u auto, odvrnem muziku do kraja i gas do poda po Zgb. (uz dozu opreza!)
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se opuštate?? Jooj sada bi me opustila samo jedna dobra masaža.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, opus tate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Pička - Faq | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 30-01-06 23:03 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:11.

)

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...