| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? u Društvo forumu; Ajd, kak bi se vi osjećali da cijeli dan niste iz kuće izašli kao ja danas... Ja se osjećam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Ajd, kak bi se vi osjećali da cijeli dan niste iz kuće izašli kao ja danas... Ja se osjećam ko da sa popio dvije litre kave (litru više nego što jesam) i sad bi išao vadit stabla golim rukama i, ne znam, poharat cijeli Rubelj, nije da sam gladan, neg sam tak ne ispunjen, da ne znam šta ću od sebe. Evo i gluposti pišem, šta da radim ,štaaaa?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Pisao sam 4 programa za faks (pišem ih već tri dana, prepisujem ustvari) i jedan mi nije proradio, pa sam otkazao termin za provjeru sutra... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Ma idem ze vozit, bezveze, ponjet cigarete i lutat kroz noć... Možda nađem nekog od ekipe... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? osjećam se kao...da nisam cijeli dan izašao iz kuće ![]() danas je taj dan, iako sam bio ujutro vani i većinu sam porveo uz knjigu, komp i tv....sad sam sheban i osjećam se trulo
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Ja ne mogu izdrzat u kuci cijeli dan. Postanem nervozna, razdrazljiva neznam sta bi sa sobom. Jedino me gripa moze zadrzat kuci,ali onda sam ionako u polukomi pa mi je svejedno.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijeli, dan, izadjete, kad, kako, kuce, osjecate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.