| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? u Društvo forumu; Osječam se usrano,a ide mi se van a neda mi se dić iz kreveta.Onda se muvam po kuči ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Osječam se usrano,a ide mi se van a neda mi se dić iz kreveta.Onda se muvam po kuči pa me stara viče kaj se vucaram nek počistim sobu,onda joj odbrusim da je ro moj život i nek me pusti na miru!I onda se zaključam u sobu i legnem i spavam!Kažem usrano! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Ja idem na sastanke (AILPNR)-anonimnih izvlačitelja letećih poluga na ruci, ali teško se odviknuti, to pretežito radim kad mi je dosadno, ukućani se bune, a što ću imaš koji savjet...
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Jao imale sam te dane kad nisam uopste izlazila iz kuce po ceo dan...pa kako bih mogla da se osecam tada? Neraspolozeno, tromo, svaki misic me boli a nemam pojma od cega, samo mi se spava...ma sva sam ocajna! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? osjećam se kao da sam tribala izać.lipo je bit doma cili dan.još ako imaš voćne soookove i kekse i duvana,malo glazbe i ja super sritna ali kad to pređe u naviku,razbijan stvari po kući i reven,čupan kosu i slikajen se cili dan a na kraju zapalit đoku i onda sutra spavan cili dan i neznan šta ću sa sobom,onda se operen,pogledan u ogledalo,pa dva tri filma,malo još izreven i sutra san ko nova,zajebajen ljude i uživan u suncu.stvarno sam neštooo ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? ja spavam do kojih 9 navecer.... probudim se,pojedem,istusiram otidem na net do kojih 8,9 u jutro i opet iz pocetka tako je to kad ja ne izadem van
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 53
![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? osjećam se jako loše neznam kuda bi sa sobom pa se igram onda...
__________________ Naučite zavoditi djevojke Povećanje penisa Sex poze |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijeli, dan, izadjete, kad, kako, kuce, osjecate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

tako je to kad ja ne izadem van