| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? u Društvo forumu; Nemam ja problema s tim... ako znam da ću ostat cijeli dan kod kuće to vrijeme posvetim sebi, slušam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Nemam ja problema s tim... ako znam da ću ostat cijeli dan kod kuće to vrijeme posvetim sebi, slušam glazbu, igram se sa svojim budalicama (ljubimcima), perem kosu, mažem kremama... ispečem neki kolač... ima toliko toga Kućni sam tip i volim biti sama kod kuće...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 18-08-07 u 22:48. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? ništa posebno. prošlo ljeto sam 2 puta izišla iz kuće i bilo mi je super
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate kad cijeli dan ne izađete iz kuće?? Osjecam se normalno i opusteno ... E vec ako nekoliko dana za redom ne izadjem, onda vec osjetim nervozu ...
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijeli, dan, izadjete, kad, kako, kuce, osjecate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:30.

al kad si par dana stalno zaredom u kući već dopizdi pomalo 

Pali gume a ne dušu