| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica nenaspavano... a ne mogu spavati totalno kužim kaj oćeš reć... ja bi najrađe u krevet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #105 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? osjecam se cudno...probudila sam se u 7 ujutro, a nemam nikakvih obaveza...sada sjedim za kompom i cudim se sam sebi.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Osjećam se super! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #109 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? pospano..imam podočnjake..i pospano,....da definitivno...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Gladan sam...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:08.

ja sam uvijek hiperaktivna, možda od kave koju pijem