| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; bila sam fakat ok i onda sam upalila radio i tu su sad neke depresivne pjesme koje me ubijaju a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1101 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? bila sam fakat ok i onda sam upalila radio i tu su sad neke depresivne pjesme koje me ubijaju a ne mijenja mi se stanica...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #1102 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1107 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Usrano, auto mi ne ide kako bi trebao, a ne znam točno zasto. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #1108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 70
![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? super i nabrijano.....mogo bi šinju savinut a malo sam i lud
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #1109 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Eva i Wamp Ne biti ljute
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #1110 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Neodlučno... Ići van i ružit do jutra ili ostat doma... P.S. Nije da jučer nisam bio do zore vani ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:21.

Ne biti ljute