| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; zgaženo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11766 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? najradje bi otishel s foruma..al' opet nekak neznam e.. neki k me zajebava..joooj ko ma neznam..idem sad po bann pa kaj bu bu nemam se s kim svadjat niti nish pa uopce nije zanimljivo..
__________________ daj bann |
| | |
| | #11767 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? ma u kurcu daj ajde..nema vise normalnih tema di bi nategnul vijuge i nekaj normalnog napisal..sam shu li wan ovo ono..daj ajde..kaj radis sad,kam idete sad,kak se sad osjecate,kakav bio dan kakva bila noc,kad ste se napili zadnji put,nabavi mi drugara drugaricu..di su one teme dfi sam razvaljival..poput stepla me struja,vudril me grom,otpal mi komad frizidera an glavu kaj da radim,kako zajebavat susjede,kak se ne ponasat u drustvu,kaj raditi u ove sitne sate..kak nabavit curicu za msn,skajp,i to..daj nekaj normalnog isuse..kak nebi popizdio imam secera u krvi ko tvornica cokolade kinder..em sam krknul sladoleda,em sam popil powerade,em sam krknul cupavca em sam se najel cevapa i piceka em sam bio na ispitu em me nitko ne dozivljava,em je sve u banani,em mi je propuh u glavi..joj i kak nebi bio nenormalan p.s. gle jebote..frajer se kakti htel ubit i zval je murju..no shit i bil je na telki aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kak se ja tog nisam sjetil..fak fak fak fak
__________________ daj bann |
| | |
| | #11769 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Super ali umor me je stigaoo
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #11770 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Umorno, nenaspavano..
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:26.