| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Dobro se osjećam. Naspavao sam se, lijep je dan, milina.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Dobro se osjećam. Naspavao sam se, lijep je dan, milina.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Bolesno...stragan sam od temperature,nisam spavao cijelu noć...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #116 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Sito i pospano, baš sam ručao ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #117 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? totalno sam bijesna jer moram ici raditi navecer, a sve sam fino dogovorila za izlazak!!!!! grrrrrrrrrrrrr
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #118 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Upravo sam ručao jebenu pečenu kokoš KOJU MRZIM I GADI MI SE!!!! I zbog toga sam nezadovoljan. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? do smijanja mi je jer sam procitao damfiskov post i nekako se solidaliziram s njim
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #120 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Ajde neka... MRZITELJI AVIJACIJE - UJEDINIMO SE!!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:22.