| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; i ja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12761 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? i ja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12764 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? prazno....
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...jer pobjede i porazi bez tebe na isto svode se... ...starim ja,a u ljubav vjere nemam... ....ej šta mi radiš...prvo me pališ,pa me onda hladiš... |
| | |
| | #12765 (permalink) |
| The Eye | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? dobro, obavija skoro sve sto san triba, napokon se opskrbija hranom ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #12767 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? sasvim ok...
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
« Klub 4000
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,