| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Neki dan naletih na temu tko što čega i tamo je bilo pitanje šta radiš kad si usamljen. Prije sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13281 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Neki dan naletih na temu tko što čega i tamo je bilo pitanje šta radiš kad si usamljen. Prije sam u trenucima dosade tražio u birtijama prijatelje no već dugo mi nije bilo dosadno a i veoma mi je zanimljivo otkad sam na forumu. No pojavili su se i neki drugi osećaji pa iz toga sada tu pišem odgovor na temu kako se sada osećate- osećam se usamljeno Imam neki osećaj da se vikendom celi svet zabavlja samo ja ne. Vidim tu se mladi druže, izlaze, opijaju a i seksaju. Mene nitko ne zove na partiju kartanja ili na slobodni seks. Divan, topao dan, a ja na forumu pokušavam saznati gde će ljudi da izađu. Svi nekamo idu. Svi su forumaši otišli van ili svojim kućama daleko od Zagreba. Dobro se zabavljaju. Mene opet nitko nije pozvao. Vrte se janjci, roštilja se i uživa. Teško je kad me ne pozovu, ali još je teže kad razmišljam o tom`. Možda se ipak tu radi samo o predrasudama i strah ih je da ne dovedem i svu svoju mnogobrojnu decu. Obićno se pozove drugar i njegov partner , a i deca su tu ukljućena onako usput. Pa sad ti pozovi šabana, ženu mu i 11 dece. Pa dar mar u kući a ima da ti ponestane zaliha hrane, a da ne govorim o tome da moraš posle inventuru da radiš šta nedostaje. Prirodno je da se želim integrirati u društvo i naturalizirati. Već sam razmišljo da tekstove poćnem pisati u majkrosoftt wurdu pa da pređem i na tu ijekavicu al kada je poruka kraća ja se zaletim i ode u ekavicu. Trudim se i naučiću. Želim se uklopiti u društvo a jedino nebi mogao da se izbelim kao đekson jer toliko para nemam. (mogao bi se eventualno jogurtom da namažem). Ja sam jedno veoma društveno biće i volim kontakt sa drugim ljudskim bićima, naročito ženama. Pa i Bog je stvorio dvoje, jelte. Mući me stalno da nisam dovoljno zanimljiv i da sam prihvaćen samo iz sažaljenja. Mnogo je tu uspješnih ljudi, naravno nisam im zavidan već im se divim, ne oćekujem da me prime u društvo jer sam svestan svoje naobrazbe i da bi blejao ko telac tamo na žurki, al zato mogu pićence da platim na 5 minuta negde u gradu u prolazu. Kupio sam majcu na kojoj piše: "ŠABAN". Tako da će biti lakše me se zaustaviti i ja sam uvek za to da pozovem, na kafu i da se izbrbljamo. Sećam se kad sam došao na forum i prvi kontakt sam imao sa Cinom. Odma sam poleteo u Karlovac i slikao devastirani hotel i stavio te slike. Naravno da je Cina bila sva u strahu sigurno 10 dana i gledala po gradu. Bilo je to prenaglo , al zato verujem sada da bi se mogli naći i popiti pivce za živce. Verujem da bi se na nekoj žurci osećao usamljeno bez obzira što bi tamo bilo 50.tak ljudi. Okružen nepoznatim ljudima, osećaj pogleda koji ispod krajićka oka merkaju il oni što probadaju. Sve ih znaš a u stvari shvatiš da nikoga neznaš. Zapitaš se: "šta ja radim ovde, pa klisnut ću kroz vrata prvom prilikom". Neznam ali imam osećaj da danas niko nije pošteđen osećaja usamljenosti. Čak i jako omiljene osobe ponekad si, možda, postave pitanje dali sam omiljen il to zato što sam slavan. Padaju mi na pamet filmovi o bogatašima koji glume sirotinju i nalaze ljubav svoga života, koja ih zavoli baš takve. Ahhh te bajke, napravljene za nas siromahe. Evo sada svira na radiju ona stvar od šakire, nešto ju neve vona dona duju vona ...bla(neznam) . Ponekad ovako sam za svojim stolom, osećam bedu na vratu i osećaj usamljenosti u srcu. Pored toliko žena koje sam imao ja sam sam, utaživao sam fizičke slasti i mislio to je to. Pokušavam se prisetiti svojih vrlina, svoje dobro iznosim i nevidim ništa posebno. Imam i mana i volim da mi se kažu. Trudim se ispraviti ih. Strpljiv sam i pokušavam sve ispraviti. To je i razlog što sam ovde na forumu da bi upoznao nove virtualne drugare sa kojima bih izmenio iskustva u seksu i dopunio svoja ljubavna nadahnuća. Eto teško je ući u ovo forumsko društvo, a ja smatram sebe ravnopravnim članom. Prišao sam jednoj ili dve osobe i nisam više bio sam . Sada evo prićam sa već preko 30 tak osoba preko poruka i tema. Ima nekad i van teme ali sve u granici. Ja nikoga ne izbegavam na forumu, jer nebi hteo da se oseća usamljen. Trudim se odgovoriti na sva pitanja koliko mogu. Jedino bi se ispričao jednom forumašu koji je hteo da pomogne ljudima ako imaju neke psihičke probleme, no jednom mu je jedna forumašica nešto rekla i on je odgovorio da je sad tek u depresiji. (sad ovo nešto sve neodređeno al izbegavam imena pa ispadne zbrda zdola). Onda nisam hteo da se upuštam sa njime u razgovor ustvari u strahu da ga ne povredim a hteo sam sa njim da pričam i eto, jbg sada tu mi je greška. Povjerio bi se nekoj osobi onako preko privatne poruke al jbg. strah me da posle nebude po forumu ono: "šabo mi reko ovo, ono. Majka mu rakiju skriva u kredencu,a Tajo mu ima mladež na levoj strani dupeta". Povjeriti se nekome to je zato da se olakšam kao ovo tu sada. Nego ima li negde neka soba kao ono birtija pa da mogu napisati i ispričati se nekomu ako sam nešto pogrešio. Savet o nekoj situaciji bi isto tako dobro došao. Mislim da je jako korisno pričati sa nekim o tome što me muči, a naročito ako neki savet dobijem. U svome životu nisam gledao na vlastitu korist već na dobru zabavu. Zato sam tu gde jesam i to sam što jesam. Rekli bi ljudi :"dobar i budala braća". Često kada sam sam pomislim na druge forumaše, lakše je nego ići po birtijama i tražiti prijatelje. Ovde uvek nekoga ima i možeš malo da počaskas. Trudim se nekako ih nasmijati. To mi pomaže u osećaju da nisam sam, da ućim lepše se ophoditi sa drugim osobama dakle vaspitam se o lepom ponašanju. Obogaćujem svoju seksualnu maštariju te mi seksualni život dobija nove dimenzije i smernice (mislim osobe). Znam da se i drugi ponekad osećaju usamljeno i zato moram da ja nikad to ne iznesem jer pozitivan moj stav može da promeni nabolje raspoloženje drugih. Nemogu da utjećem na svoj tok života al mogu utjecati ovde na forumu u pojedinim trenucima za opšte dobro raspoloženje. Uvek nasmešen, moj avatar odiše srčanošću, pristojno upitam i zafalim, a opet trudim se biti nenametljiv. Odgovore dajem u što kraćem vremenu ćim proćitam pitanje forumaša. Trudim se da ono bude nepromišljeno već iz srca. Čat može da bude početak nove ljubavne veze, nikad se nezna. Zato se opustim i skinem do gola pred ekranom i uživam do daske uz pesmu gas, gas. I da mi neko preporući neku čistilicu a tastaturu. Ova moja je sva već lepljiva i zaflekana. ![]()
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #13284 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? napedalirao sam se, osjećam se pregrijano
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13290 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? 0.33333333...+0.333333...+0.333333...=0.9999999... sto je s ostatkom ![]() moran se ostavit matematike i glupih dokaza ![]() O.T. blesavo ni sam ne znan kako ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:19.

Pali gume a ne dušu