| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic .... Da te nema trebalo bi te izmislit. Samo ću ti reći da se ne trebaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13291 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Da te nema trebalo bi te izmislit. Samo ću ti reći da se ne trebaš mijenjat da bi se uklopio, nikakva ijekavica ni ništa, ostani takav kakav jesi. Naposljetku, ljudi te i vole (sigurna sam i izvan foruma) upravo zato što jesi takav, poseban.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13292 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? tako je šabane osjećam se da mi se ide doma
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13295 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Već mi je vruće ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13296 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Dosta dobro
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.