| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; ahaha carlsberg ahaha dopbil sam karlovachko..rkeo jebi to..daj mi ono kaj neznam izgobvorit...stobom il bez tebe dani ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15711 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? ahaha carlsberg ahaha dopbil sam karlovachko..rkeo jebi to..daj mi ono kaj neznam izgobvorit...stobom il bez tebe dani su mi sivu stvarno neznam di je boja nestala e jebote.. i onda juice votka pa hternovka u tjestu u piceriji pa ponuda za posel ahahah pa calimero pa benge dve..pa opet pun kurac juice votki i stoch koli i jeger coli pa ubil sam se jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooj
__________________ daj bann Zadnji Uredio daidza : 27-07-08 u 04:18. |
| | |
| | #15712 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? gotov sam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15720 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Mamurno... i gladan sam - ne znam ko je provalio da od dobrog vina ne boli glava...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:22.