Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; lose sestra mi ne reaguje dobro na terapiju (ima leukemiju, mada doktori kazu da ce biti dobro, jer je neki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-10-08, 18:06   #19351 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,619
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto
Re: Kako se osjećate u ovom trenutku?

lose sestra mi ne reaguje dobro na terapiju (ima leukemiju, mada doktori kazu da ce biti dobro, jer je neki laksi oblik, ide na terapiju u sarajevo, al sad nije dobro proslo ) a ima nepunih 11 god
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 18:15   #19352 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 6,373
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

probuđeno
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 18:35   #19353 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

boli me trbuh...
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 19:21   #19354 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 2,659
Iron Man će uskoro biti poznatIron Man će uskoro biti poznatIron Man će uskoro biti poznatIron Man će uskoro biti poznatIron Man će uskoro biti poznatIron Man će uskoro biti poznatIron Man će uskoro biti poznat

Dobro
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 19:33   #19355 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-02-08
Godina: 27
Poruka: 909
mentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono neštomentol ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mentol

pospano
mentol je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 19:33   #19356 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,074
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Citat:
Pravi autor: sanelXXL Pogledaj Poruke
lose sestra mi ne reaguje dobro na terapiju (ima leukemiju, mada doktori kazu da ce biti dobro, jer je neki laksi oblik, ide na terapiju u sarajevo, al sad nije dobro proslo ) a ima nepunih 11 god

Drzi se
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 20:47   #19357 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

a joooj sanel - baš mi je žao, drž se, otprilike znam kako ti je

OT umorno
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 20:48   #19358 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Poruka: 1,619
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

hvala svima na podrsci!

uvijek me razveselite ovdje na forumu, vi ste moj lijek protiv depresije, hvala vam

sad sam malo bolje, moram bit optimistican!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 20:53   #19359 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Poruka: 5,603
Arylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavanArylin je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Nemoj klonut' duhom, njoj je najteže i treba joj tvoja podrška!

Ja vjerujem da će biti sve u redu!
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-08, 20:56   #19360 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,145
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:

budi uz nju, bit će bolje

OT: umorno
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114