| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; boli me kurac........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2783 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Super
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| | |
| | #2786 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Nešto sam baš raspoložena ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #2788 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-07-07
Poruka: 33
![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? eh spremte se za izljeve mrznje i ostalih pizdarija koje zivot znace.... neznam sta je al ova dva zadnja mjeseca sve ide do vraga pa koji sam covjece baksuz prvo se toliko ispatim na faxu zbog jednog ispita i konacno se rijesim i tog drkosa kad me uzjase sve drugo prvo ovi gosti iz inostranstva a tek ona njihova razmazena djeca dođe mi da uzmem pusku pa da napravim talacku krizu mamicu im razmazenu pa da im zaserem taj odmor baksuzi jedni al sve u svemu danasnji dan je najgori kako sam oci otvorio jutros samo jebacina za jebacinom neznam kolko cu ovo dugo moc podnosit pa ovo je da se popizdi da ima gdje trave sad bi pripalio mada ne pusim nista al sad bi se tako lijepo uhhh odvalio i sve oko sebe poslo u pedeset i pet biliona pizdi matera jebem li im sve po spisku..... eh sad se malo lakse osjecam nadam se da nisam previse prostacio
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:09.

Do you feel lucky, Punk? 

REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise