| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; da cina zna koliko je Ševa simpa (i zgodan, al ne smijem kazat') dečko ponudila bi se sama da ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4901 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? da cina zna koliko je Ševa simpa (i zgodan, al ne smijem kazat') dečko ponudila bi se sama da ga iskoristi... ![]() O.T.T. prežderano i ne da mi se sad ić' po pljuge (al' moram)
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #4903 (permalink) | |
| MrCina | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Citat:
![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be | |
| | |
| | #4904 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Pijem neki sok od breskve
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #4905 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? fino se osjecam
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #4907 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Osjećam se pokislo, hladno mi je, boli me grlo, imam fibru a moram radit. U biti, toliko sam sjeban da uopće ne znam kako se osjećam.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #4910 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Privatni biznis ne poznaje bolovanje U prevodu: "Bolestan si? OK. Nemoj kihati u mom smjeru. "
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| alan shore |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.

"