| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kako se osjećate u ovom trenutku? u Društvo forumu; Ujuto kad sam se probudio zapjevao sam :"Dobro ti jutro prokleti živote, šta mi sad nudiš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Ujuto kad sam se probudio zapjevao sam :"Dobro ti jutro prokleti živote, šta mi sad nudiš kada nju mi ote" A, sutra ću se tak napit da ću majke mi il krepat od alkohola il ću ak preživim onak pijan tetovirat si Gandalfa na čelo !!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #42 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? super, hvala na pitanju! sve bolje i bolje. iako nisam potpuno zdrav, nego još uvijek šmrcav, možda sam čak u zenitu dobrog raspoloženja! no bolje bi bilo da to ipak bude sutra navečer!off: svima želim dobar provod za novu! (maxi-opijanje i mini-mamurluk) ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #44 (permalink) |
| charolastra | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Gladno i lagano pripito. Inače ok.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Dobro je zasad...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? sad krecem lagano prema primostenu tako da sam napet ko puska...pun portapak alkohola i hrane i boli me pipa za sve.... ![]()
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Purger | Re: Kako se osjećate u ovom trenutku? Umorno i pospano....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, osjecate, ovom, trenutku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Oggy |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.

no bolje bi bilo da to ipak bude sutra navečer!